Αγνώριστη η Κάτια Ταραμπάνκο - Η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της που άφησε τους πάντες άφωνους

Της πάει αρκετά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της προκειμένου να την μοιραστεί με τους αγαπημένους της followers.

Όπως είναι ήδη γνωστό στο γνωστό μοντέλο αρέσει ιδιαίτερα να πειραματίζεται και με την εξωτερική της εμφάνιση. Αυτή τη φορά λοιπόν, η Κάτια Ταρμπάνκο αποφάσισε να κάνει ριζική αλλαγή στα μαλλιά της καθώς από ξανθά που τα έχει, πλέον είναι όλα ροζ.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η ίδια μπορεί να υποστηρίξει για τα καλά το συγκεκριμένο look ενώ από την άλλη τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν μόνο θετικά.

Η ριζική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Κάτια Ταραμπάνκο

''Σάλος'' στο instagram με τις φήμες περί απιστίας - Η Ταραμπανκό ''άδειασε'' follower της με ένα σχόλιο

Το όνομα της Κάτιας Ταραμπανκό βρίσκεται για άλλη μια φορά στο προσκήνιο καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό, πως ανάμεσα στη σχέση, που είχε με τον Δώρη Κωνσταντόπουλο μπήκε τρίτο πρόσωπο. Για την ακρίβεια ο ίδιος υποστηρίζει πως το μοντέλο τον απάτησε, επαναλαμβάνοντας ένα μοτίβο, μιας και εκείνοι έτσι γνωρίστηκαν.

Ο tattoo artist θέλησε να μιλήσει για το γεγονός δημόσια ως καλεσμένος στο Super Κατερίνα και μετά τα όσα ανέφερε έγινε ένας μικρός χαμός για το τι τελικά συμβαίνει και αν τελικά η γυναίκα απίστησε, θα πρέπει να γίνεται δημόσια θέμα.

Είναι φανερό πως το ζήτημα είναι αμφιλεγόμενο, αφού μετά το post που έκανε η Κάτια στο instagram είδαμε να ξεσπάνε οι ακόλουθοι της και να την προσβάλλουν. Εκείνη όμως δεν το άφησε έτσι αυτό, αφού όχι μόνο διαβάζει όλα όσα της γράφουν, αλλά φρόντισε και να απαντήσει σε ένα σχόλιο που την ενόχλησε.

Κάτια Ταραμπακό - απάντηση στο instagram