«Έχασα τον κόσμο» - Δύσκολες ώρες για την Ντόρα Δούμα μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

«Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Συγκλονισμένος είναι ο χώρος της υποκριτικής κι όχι μόνο με τον ξαφνικό θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έφυγε από την ζωή το πρωί της Κυριακής 8/9 (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία της). Μαζί της μέχρι τελευταία στιγμή ήταν η Ντόρα Δούμα, η οποία είναι συντετριμμένη.

Δύσκολες ώρες για την Ντόρα Δούμα μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

«Αυτά που έχει πει ο κύριος Σούρας παιδιά, τι να σας πω; Ακριβώς αυτά. Την είδα ότι δεν ήταν καλά και πήρα τον κύριο Σούρα, τον φίλο μας, και του είπα αυτό κι αυτό. Και την ώρα που μίλαγε…

Τι να θυμάμαι ρε παιδιά; 55 χρόνια φίλες είμαστε, τι να θυμηθώ τώρα αυτή τη στιγμή; Εκείνο που ξέρω είναι ότι πονάω, έχασα τη Μάρθα», είπε χαρακτηριστικά στην Super Κατερίνα.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και στο Πρωινό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχασα τον κόσμο, αυτό έχω να πω. Τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας ζητώ χίλια συγνώμη. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί και δεν ήθελε να ασχοληθεί με τίποτα. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός. Σας ζητώ συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Με συγχωρείτε πάρα πολύ, έχω πάθει σοκ».

Συντετριμμένη και η Μαίρη Χρονοπούλου με τον θάνατο της Καραγιάννη

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 19/9 η Μαίρη Χρονοπούλου με τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία αναφέρθηκε στον θάνατο της αγαπημένης της φίλης, Μάρθας Καραγιάννη.

«Έχω περάσει μία θλιβερή νύχτα, έκανα μία καταμέτρηση και είδα ότι όλοι, μέχρι κι από τους σκηνοθέτες που με έχουν σκηνοθετήσει έχουν φύγει από τη ζωή. Μέτρησα και τους συμπρωταγωνιστές μου και είδα ότι δεν έχει μείνει κανείς. Όλοι τη νύχτα μετρούσα.

Ήμουν σε μία μεγάλη αλάνα εχθές. Χωρίς δέντρο, χωρίς κτήριο, μόνο χώμα. Αισθάνομαι μοναχή μου, εγκαταλελειμμένη. Με ποιον θα μιλήσω; Με ποιον θα δουλέψω; Τα ‘χω χάσει! Ευτυχώς τον δημοσιογραφικό κύκλο, δεν τον έχει αρπάξει ο Χάρος ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.