Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Η στιγμή που η πριγκίπισσα Σάρλοτ ξεσπάει σε λυγμούς - Η αποκαρδιωτική φωτογραφία

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ princeandprincessofwales
Instagram/ princeandprincessofwales

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ η οποία ήταν η μακροβιότερη μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης καθώς πλήθος κόσμου τόσο στο Λονδίνο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο παρακολουθούν ζωντανά την κηδεία της.

Μεταξύ άλλων, η πριγκίπισσα Σάρλοτ η οποία είναι η κόρη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου και της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον η οποία αποθεώθηκε από τους χρήστες στα social media δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς όταν έφτασε στο Αβαείο του Ουεστμινστερ.Συγκεκριμένα, η επτάχρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν ντυμένη στα μαύρα, φορώντας ακόμα και καπέλο, όπως ακριβώς και η μητέρα της.

Φυσικά είναι μια εικόνα που έχει καατφέρει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς αρκετοί χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να δίξουν την συμπαράστασή τους.

Η σπαρακτική φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Θα τα πάρει μαζί της στον τάφο - Με αυτά τα κοσμήματα θα θαφτεί η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ όπως έχει γίνει γνωστό πέραν της τεράστιας περιουσίας της (δείτε την εδώ αναλυτικά) είχε στην κατοχή της μία ιστορική συλλογή κοσμημάτων, η οποία περιλάμβανε δεκάδες στέμματα και καρφίτσες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και 23.000 διαμάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια.

Η επικεφαλής επικοινωνίας στο Natural Diamond Council, Λίσα Λέβινσον, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «είναι απίθανο να ταφεί η «ταπεινή» Ελισάβετ με οτιδήποτε άλλο εκτός από την απλή ουαλική χρυσή, γαμήλια βέρα της και ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια».

Η ίδια σημείωσε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, που περιέχει διαμάντια από μια τιάρα που ανήκει στη μητέρα του πρίγκιπα Φιλίππου, πιθανότατα θα δοθεί στην κόρη της, πριγκίπισσα Άννα ενώ πρόσθεσε ότι τα περισσότερα από τα κοσμήματα της βασίλισσας Ελισάβετ είναι πιθανό να παραμείνουν στη βασιλική συλλογή και να μην ταφούν μαζί της, καθώς είναι μέρος της βασιλικής οικογένειας.

Τα κοσμήματα της βασίλισσας, όταν δεν τα φορούσε φυλάσσονταν στην γκαλερί της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Τα επίσημα Crown Jewels βρίσκονται στον Πύργο του Λονδίνου.