Απαρηγόρητη η Ντόρα Δούμα στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη - Την βαστούσαν για να αντέξει

Με δάκρυα στα μάτια το αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Απαρηγόρητη η Ντόρα Δούμα στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη - Την βαστούσαν για να αντέξει

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών(δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες να καταφτάνουν για το τελευταίο αντίο. Απαρηγόρητη βλέπουμε στα πλάνα που μεταδίδονται την αδερφική της φίλη Ντόρα Δούμα, που έφτασε υποβασταζόμενη στο χώρο, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της μπροστά στην κάμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν η γυναίκα που ήταν κοντά στην Καραγιάννη στα εύκολα και στα δύσκολα μέχρι το τέλος της ζωής της, στηρίζοντας την ηθοποιό καθ' όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της, ενώ ήταν εκείνη που κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να εκπληρωθεί η τελευταία της επιθυμία, που ήταν η αποτέφρωση, παρά τα αρχικά εμπόδια που μπήκαν λόγω νομικών διαδικασιών που απαιτούνταν.

Απαρηγόρητη η Ντόρα Δούμα στην κηδεία της Καραγιάννη

Δείτε την άφιξη της αγαπημένης της φίλης από το 04:25 και μετά.

Το τελευταίο σημείωμα της Καραγιάννη πριν πεθάνει

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/9 ο Δημήτρης Σούρας, ο οποίος υπήρξε πολύ καλός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη, που έφυγε από την ζωή το πρωί της Κυριακής 18/9.

Ο γνωστός ψυχίατρος μίλησε για την αγαπημένη ηθοποιό αλλά και για το πρόβλημα που υπήρξε με την αποτέφρωση και φυσικά και για την κηδεία που πραγματοποιείται σήμερα.

«Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την κηδεία ήταν ότι η Μάρθα δεν ήθελε να ταφεί, ήθελε να καεί. Άφησε ένα γράμμα ιδιόχειρο το οποίο έγραφε ότι ήθελε να καεί. Όταν έγινε αυτό το χαρτί, κανείς δεν ήξερε ότι έπρεπε να πάει σε συμβολαιογράφο. Δεν ήταν θέμα οικονομικό, ήταν θέμα ταφής ή μη ταφής. Το άφησε στην Ντόρα λοιπόν, εκείνοι όμως ήθελαν να είναι υπογεγραμμένο ή να υπάρχουν συγγενείς πρώτου βαθμού να το υπογράψουν, δεν υπάρχουν όμως γιατί έχουν πεθάνει.

Η Ντόρα ήταν κάθετη και εγώ είμαι. Τελικά λύθηκε το θέμα με την παρέμβαση των ανθρώπων εκεί. Η Ντόρα Δούμα θα υπογράψει ένα χαρτί ότι αναγνωρίζει τα γράμματα της Μάρθας, θα υπογράψει ένα χαρτί πως δεν υπάρχουν γονείς και αδέλφια. Αύριο 12 η ώρα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία και μετά θα γίνει αποτέφρωση», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.