Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

''Mέχρι να το καταφέρω...'' - H ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στο χρόνο

Τα αντιμετωπίζει όλα πάντα με το κεφάλι ψηλά

''Mέχρι να το καταφέρω...'' - H ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στο χρόνο
NDP
News 23.09.2022 17:46
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια γυναίκα και επαγγελματίας που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο της και μέχρι και σήμερα που παραμένει εκτός οθόνης, μνημονεύεται από τον κόσμο, που επιθυμεί να την δει ξανά στο προσκήνιο. Η ίδια έκανε μια αινιγματική ανάρτηση μέσα από την οποία αποκαλύπτει ότι πάντα με αισιοδοξία και αυτοβελτίωση αντιμετωπίζει ότι θέμα προκύπτει στη ζωή της χρόνο με το χρόνο.

Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, αφού το όνομά της ακουγόταν έντονα για κάποια εκπομπή της ΕΡΤ, γεννώντας την ελπίδα σε πολλούς ότι μετά από πολλά χρόνια αποχής από την τηλεόραση η αγαπημένη Ρούλα θα επέστρεφε. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πέτυχε τελικά και μάλιστα υπάρχει και παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του καναλιού.

Η αινιγματική ανάρτηση της Κορομηλά για την αυτοβελτίωση της

Έγραψε στο προφίλ της στο Instagram:

«Γεια σας με τα μάτια της αγάπης. Αδειάζω το μυαλό μου από τους « φόβους» και σας βλέπω , τα βλέπω όλα ,όλους σχεδόν με τα μάτια της αγάπης κ της κατανόησης. Προσπάθησα γ αυτ;o κ δούλεψα με τον εαυτό μου αρκετά μέχρι να το καταφέρω. Αφήνω τον ήλιο να ζεσταίνει την ψυχή μου και να λάμπει. Αντιλαμβάνομαι τα θετικά κ τα αρνητικά με όπλο την αγάπη. Η δύναμη της αγάπης μας κάνει καλύτερου».

Η νέα ανάρτηση της Κορομηλά για το πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες
instagram - roulakoromila

Aυτό λέγεται ότι θα είναι το νέο της τηλεοπτικό ''λιμάνι''

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και φούντωναν οι φήμες που ήθελαν την Ρούλα Κορομηλά να επιστρέφει και πάλι στην μικρή οθόνη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Συγκεκριμένα, ακουγόταν πως θα αναλάμβανε εκπομπή στην ΕΡΤ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, όπως εξηγήσαμε και παραπάνω, με την ίδια να αναζητά αλλού την τύχη της, μετά το ''ναυάγιο'' με την κρατική τηλεόραση.

Από την άλλη, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εκπομπή, «Γεια σου», η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να αναλάβει... διαβάστε περισσότερα στο tv-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Εσύ κούκλα μου...» - Η δημόσια κριτική της Ρούλας Κορομηλα στην Δούκισσα Νομικού

Πήγαιναν από πόλη σε πόλη - Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της Ρούλας Κορομηλά

Share