Η πραγματική ηλικία, η συμμετοχή στα ριάλιτι και ο μυστηριώδης σύζυγος της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί τα τελευταία 24ωρα η Δήμητρα Αλεξανδράκη να απασχολεί ιδιαίτερα μετά από την ψευδή είδηση πως την ήθελαν να είχε αυτοκτονήσει, κάτι που φυσικά η ίδια βγήκε και διέψευσε φανερά εξορφισμένη στον αέρα της εκπομπής, «Χαμογέλαι και πάλι». Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συζητηθεί αρκετά.

Λίγα λόγια για την ζωή της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η ίδια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM το 2009 όπου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα. Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να κερδίσει το ριάλι μοντέλων ωστόσο έμεινε για τα καλά στα φώτα της δημοσιότητας καθώς κατά καιρούς η ίδια δεν είχε διστάσει να πάρει μέρος και σε άλλα ριάλιτι.

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Αποκλειστική φωτογραφία

Συγκεκριμένα, την είχαμε δει το 2018 στο Nomads όπου αποχώρησε οικειοθελώς ενώ το 2020 πήρε επίσης μέρος στο My style rocks. Λίγοι είναι εκίνοι οι οποίοι γνωρίζουν πως το 32χρονο μοντέλο έχει καταγωγή από την Κρήτη και έχει επίσης έχει έναν αδερφό. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες στο Μιλάνο, την Πολωνία και την Κίνα και έχει ένα πλούσιο book με φωτογραφίσεις μόδας.

Η μεγάλη της αγάπη είναι η ιππασία αλλά και οι πολεμικές τέχνες. Μάλιστα, στα 12 της όπως είχε αναφέρει στην εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» είχε αναγκαστεί να δουελέψει από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών. Πλέον, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απασχολείται ιδιαίτερα με τα social media καθώς είναι αρκετά ενεργή.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον μυστηριώδης σύζυγό της. Βέβαια, όπως έχει δηλώσει και σε πρόσφατη συνέντευξή της, έχει τονίσει πως δεν είναι ανάγκη να φανερώσει το πρόσωπο του αγαπημένου της.

«Πάντα όλοι κάτι ήθελαν από εμένα!» - Η δημόσια εξομολόγηση της Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το πρόσωπό της όταν μιλά για εκείνον λάμπει από χαρά και αγάπη! Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αδιαφορεί για όσους επιζητούν διαρκώς να δείξει τον σύντροφό της, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να απαντήσει στα θετικά σχόλια που δέχεται, αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε πως εκείνος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας σε πρόσφατο Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον μέλλοντα σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

«Γιατί δεν υπάρχει άλλος κανένας σαν εκείνον. Το νιώθεις, βγαίνει ένα ένστικτο, ένα συναίσθημα, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλά κλειδώνεις. Δεν έχω αισθανθεί έτσι ποτέ στη ζωή μου για κανέναν, πάντα όλοι κάτι ήθελαν και θέλουν από εμένα. Όπως με αγαπάει εκείνος δεν με έχει αγαπήσει άνθρωπος, πέρα από τη γιαγιά μου. Με πράξεις, όχι στα λόγια» είπε μεταξύ άλλων...

Η δημόσια εξομολόγηση της Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της