''Κακώς πήγε εξ' αρχής'' - Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό»

Τους βρήκε μάλιστα και αντικαταστάτρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Κακώς πήγε εξ' αρχής'' - Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό»

Στο επίκεντρο κάθε πάνελ είναι όπως είναι φυσιολογικό το θέμα της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό»(δείτε εδώ την πρώτη ανάρτησή της). Στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού αναφέρονται ασυμφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που σχολίασε και ο Νίκος Μουτσινάς, λέγοντας ότι αν γνώριζε εξ΄ αρχής ότι αυτές θα υπήρχαν δε θα έπρεπε να πάει.

Πέρα από την ασυμφωνία μεταξύ της ίδιας και του Λιάγκα, αλλά και της Νομικού ως προς την ενημερωτική στροφή της εκπομπής, φημολογείται ότι υπήρχε μια ατάκα του παρουσιαστή προς την ίδια που ξεχείλισε το ποτήρι και την έκανε να φύγει. Για εκείνη την ατάκα ξέσπασε και η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας πως είναι παρατραβηγμένο να αναφέρεσαι έτσι σε μια γυναίκα και μητέρα παιδιών.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την αποχώρηση της Νομικού από το Πρωινό

Είπε στο Καλό μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς:

«Δεν ξέρω τι έγινε, κανείς μας δεν ξέρει τι έγινε. Ξέρει κάποιος; Πόσο καιρό έκατσε; 14 μέρες! Εγώ το εκτιμώ που αφού στις 14 μέρες είδε ότι κάτι δεν είναι ακριβώς όπως το είχε συμφωνήσει, όπως μπορεί να το ήθελε, δικαίωμά της. Τι ωραία όμως που είπε γεια σας. Κι από τον ΑΝΤ1 ωραία που της είπαν φυσικά γεια σας», είπε αρχικά.

Ο παρουσιαστής είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα όμως να μάθω γιατί έγινε αυτό. Γιατί άμα έγινε σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που τις είχε έτσι κι αλλιώς, ασυμφωνίες κλπ, κακώς πήγε από την αρχή. Διάβασα ότι η Δούκισσα μένει στο κανάλι, αυτή η οικογένεια του ΑΝΤ1».

Τέλος βρήκε και συμπαρουσιάστρια στον Λιάγκα, που δε θα μπορούσε να είναι άλλη...από τη Βασιούλα.

Εμείς πάντως σας έχουμε το πραγματικό φαβορί που θα την αντικαταστήσει

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 25/8 η διευθύντρια του περιοδικού Youweekly, Τζώρτζια Συρίχα, με την ίδια να αποκαλύπτει την παρουσιάστρια που είναι φαβορί για αντικαταστάστρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρησή της, την οποία σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εμείς.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων λοιπόν πως στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία μετά την αποχώρησή της από το MEGA, δεν έχει επιλέξει τον νέο σταθμό στην καριέρα της και παραμένει ελεύθερη.

Κάποια επαφή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει γίνει, όμως το όνομα της έχει πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1 και αναμένουμε εξελίξεις.