«Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε» - Και με δεύτερη εκπομπή στο ΣΚΑΙ η Μαρία Μπακοδήμου

Θα είναι μάλιστα στην βραδινή ζώνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε» - Και με δεύτερη εκπομπή στο ΣΚΑΙ η Μαρία Μπακοδήμου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 26/9 η Μαρία Μπακοδήμου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΙ, «Γεια σου», για τα άτομα δεν θα της μιλάνε στο τέλος της σεζόν ενώ αποκάλυψε ταυτόχρονα πως ετοιμάζει κι άλλη εκπομπή.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για την δεύτερη εκπομπή που ετοιμάζει στον ΣΚΑΙ

«Δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ για να κάνω την εκπομπή (σ.σ. το «Γεια σου»). Το ζητούμενο είναι να μιλάμε και να ενημερώνουμε. Αν είναι κάτι που κυριαρχεί όπως το Ιράν που δεν μπορούσαμε να κάνουμε ότι δεν υπάρχει το παίξαμε. Λέω την άποψή μου χωρίς να σκεφτώ. Αβάδιστα, αβασάνιστα. Θα το πω γιατί εκείνη την ώρα είναι η δική μου αλήθεια».

Για την για την αποχώρησή της από το J2US: «Το ένιωθα και την προηγούμενη χρονιά και ένιωθα ότι αυτό το κάτι άλλο θα το έκανα στον Alpha. Αλλά δεν συμφωνήσαμε.

Το Σαββατοκύριακο είναι και λίγο απάτη γιατί δουλεύεις και τις άλλες μέρες. Δευτέρα, Τρίτη κάθεσαι.

Νομίζω θα κάνω late night, όχι στο πλατό το δικό σου θα βρούμε ένα άλλο. Το βράδυ είναι άλλο κοινό, φέρνεις και ανθρώπους που δεν είναι αναμενόμενοι. Αυτό συμφωνήσαμε με το κανάλι. Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε.

Πρώτο καλεσμένο δεν ξέρω ποιον θα ήθελα. Από νέα σεζόν θα το ήθελα. Δεν είναι εύκολο να γίνει τώρα».

Για τα νούμερα τηλεθέασης; «Ό,τι και με τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Όταν έρχεται τρέμω. Όταν έρχεται ο λογαριασμός λέω στο παιδί μου “κάτσε λίγο δίπλα”».

Μπορεί να αναλάβει και δεύτερη εκπομπή, ωστόσο η πρώτη της στο ΣΚΑΙ δεν απέσπασε θετικά tweets

Το πρώτο Σαββατοκύριακο στον αέρα πέρασε η Μαρία Μπακοδήμου με την νέα της εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της) και τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά, όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο την δεύτερη μέρα ήταν καλύτερα και λίγο πιο ανοδικά.

Ο κόσμος ωστόσο, και κυρίως αυτός του Twitter, που περιμένει στην γωνία κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα και δρα σαν "κριτής" των πάντων, δεν είχε και τόσο καλή γνώμη για την εκπομπή, και το εξέφρασε αναλυτικά μέσα από τα σχόλιά του κατά τη διάρκεια της εκπομπής τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη μέρα της εκπομπής.

Δείτε εδώ τα ασύλληπτα tweets!