«Όλο αυτό είναι ένα...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Σμαράγδας Καρύδη με την Φωτεινή Αθερίδου

Πώς τα πάει με την κόρη του συντρόφου της, Θοδωρή Αθερίδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όλο αυτό είναι ένα...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Σμαράγδας Καρύδη με την Φωτεινή Αθερίδου

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 16/9 η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή Αθερίδου, η οποία πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της.

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Σμαράγδας Καρύδη με την Φωτεινή Αθερίδου

Η ίδια, μάλιστα, τόνισε πως την θαυμάζει και όταν την βλέπει συγκινείται.

«Τη Φωτεινή τη βλέπω να μεγαλώνει και χαίρομαι που είναι υγιής που είναι ταλαντούχα, που γράφει, που φτιάχνει τραγούδια μόνη της, που είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της, όλο αυτό είναι ένα πακέτο. Συγκινούμαι όταν τη βλέπω», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τη σχέση της με τα social media: «Έχω μόνο Instagram και πρόσφατα μου έφτιαξαν και TIK TOK αλλά δεν μπαίνω, γιατί δεν θα ήθελα να κολλήσω. Έπιασα τον εαυτό μου να χαζεύει ώρες σε αυτό και δεν ήθελα».

Οι ευχές της στην Φωτεινή Αθερίδη για την γαμοβάπτιση

Πριν από μερικές μέρες η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή, έκανε μαζί γάμο και βάπτιση ζώντας την απόλυτη ευτυχία μαζί με το σύζυγό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τον γιο τους. Από το πλευρό της φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν ούτε οι γονείς της, αλλά ούτε και η σύντροφος του πατέρα της Σμαράγδα Καρύδη, που της ευχήθηκε με πολύ τρυφερά λόγια για την ευτυχία της.

Και όχι μόνο, αλλά στο γαμήλιο γλέντι η ηθοποιός φαίνεται να λύθηκε και να το γλέντησε με την ψυχή της, αφού την είδαμε σε βίντεο να χορεύει μαζί με φίλες της σα να μην υπάρχει κάποιος άλλος τριγύρω.

«Να ‘σαι πάντα ψηλά, πάντα στο φως», έγραψε στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός.

Οι ευχές της Σμαράγδας Καρύδη στη Φωτεινή Αθερίδου