GNTM 5: «Δεν είναι μοντέλο, είναι...» - Τα "καρφιά" του Δημήτρη Σκουλού στην Σοφία Χατζηπαντέλη

«Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς την μόδας και άλλο να δουλεύεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 5: «Δεν είναι μοντέλο, είναι...» - Τα

Μπορεί το twitter να την αποθεώνει σε κάθε επεισόδιο του GNTM 5, ωστόσο, αρκετοί άνθρωποι που ασχολούνται με την μόδα δεν έχουν διστάσει να την κράξουν μιλώντας σε πρωινές καθημερινές εκπομπές. Ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο φωτογράφος βρέθηκε την Τρίτη 27/9 στην εκπομπή Πρωινό μας και αναφέρθηκε στο GNTM 5, του οποίου κάποτε ήταν μέρος.

Οι δηλώσεις του Σκουλού για την Χατζηπαντέλη

«Έχω δει κάποια επεισόδια του GNTM και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, τώρα αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας» είπε.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, είπε: «Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς την μόδας και άλλο να δουλεύεις. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου».

Ο δημόσιος καβγάς με τον Γαβαλά

Όχι μία, όχι δύο, αλλά αμέτρητες φορές έχει κρίνει την Σοφία Χατζηπαντέλη, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς. Η κριτής του GNTM 5, μπορεί να έχει κερδίσει την συμπάθεια του κοινού, δεν έχει κερδίσει όμως και τον κόσμο της εγχώριας μόδας, που την κρίνει για τα φρύδια, αλλά και για το ντύσιμό της συνεχώς. Η εκπομπή της «Super Κατερίνας», έφερε σήμερα 27/9 στη δημοσιότητα έναν τσακωμό τους κάτω από το προφίλ της στο instagram, σχετικά με την εμφάνισή της.

Μία εκείνος με τον χαρακτηρισμό «Φρύδια Κάλο», μια η Ραμόνα Βλαντή με το να την αποκαλεί ψεύτικη και πλαστική, η Σοφία Χατζηπαντέλη δεν χορταίνει προσβολές. Ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζεται και ιδιαίτερα, αφού στο κοινό είναι αγαπητή, ενώ η καριέρα της στο μόντελινγκ της έχει αποφέρει πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ.

Γράφεται λοιπόν στο διάλογο που παρουσιάστηκε από την εκπομπή:

«Aμφιβάλλω ότι είσαι στοιχείο της μόδας με τέτοια εμφάνιση. Παρακαλώ σεβάσου ότι είσαι γυναίκα πρώτα και μετά σεβάσου τη σημασία της λέξης μόδα», γράφει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πριν ασκήσεις κριτική για την κατανόηση μου και τον σεβασμό που έχω στη μόδα σου προτείνω να επανεκτιμήσεις τι εσύ πιστεύεις ότι σημαίνει, επειδή βασιζόμενη σε ότι έχω δει από το στιλ σου είναι παραπάνω από προσβλητικό και όλο λάθος. Μην ξαναπείς για μένα αν δεν πω για σένα εγώ κάτι την επόμενη φορά», απαντά η Χατζηπαντέλη.