«Αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε

«Θα το πω δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε

Η Super Κική βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε για την βαριά κατάθλιψη από την οποία διαγνώσθηκε, ενώ στο πλατό προσπάθησαν να την ρωτήσουν και για την αποβολή που είχε πριν από μερικούς μήνες. Με αφορμή λοιπόν την εξομολόγηση της, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε την αποκάλυψη πως και η ίδια επισκέπτεται ψυχίατρο.

Όπως ανέφερε πέρασε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι συγκεκριμένα ένα πολύ προσωπικό ζήτημα, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να επισκεφθεί ειδικό.

Η εξομολόγηση της Καινούργιου για τον ψυχίατρο

«Δεν είναι ταμπού, έχουν αλλάξει οι εποχές, θα το πω δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω, επειδή κι εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα το καλοκαίρι έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη, κάτι προσωπικό, αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο, μιλούσα και με ψυχολόγο. Συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που επισκέπτομαι τον γιατρό είμαι και καλύτερα. Δεν ντρέπομαι να το πω δημόσια», παραδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η λυπημένη ανάρτηση από τις διακοπές της

Η Κατερίνα Καινούργιου βίωσε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, μιας και όπως έγινε γνωστό, η επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη δεν πέτυχε και έτσι, ο χωρισμός τους είναι πλέον οριστικός.

Το καλοκαίρι της η αγαπημένη παρουσιάστρια απόλαυσε τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Μετά τις διακοπές της στη Μύκονο, ταξίδεψε στην Πάρο, εκεί όπου πέρασε τις μέρες της μαζί με τις φίλες της (δείτε εδώ το επικό βίντεο που ανέβασαν).

Κάποιες φήμες την ήθελαν να έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά τον χωρισμό της (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), ενώ την ίδια στιγμή ακούστηκε έντονα πως και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, έκανε διακοπές στην Κέρκυρα με νέα σύντροφο (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Η παρουσιάστρια λοιπόν αποφάσισε να παραθέσει κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φράση από το αριστούργημα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

«Ξέρεις... όταν είσαι πολύ λυπημένος αγαπάς τα ηλιοβασιλέματα… Antoine de Saint-Exupéry, Μικρός πρίγκιπας. Καλό Δεκαπενταύγουστο φίλοι μου», έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός Τσαγκρίδης