«Τι να εξηγώ τώρα στους ηλίθιους» - Το ξέσπασμα της Ντόρας Δούμας για τα σχόλια που δέχτηκε η Μάρθα Καραγιάννη μετά θάνατον

Τι συνέβη;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Τι να εξηγώ τώρα στους ηλίθιους» - Το ξέσπασμα της Ντόρας Δούμας για τα σχόλια που δέχτηκε η Μάρθα Καραγιάννη μετά θάνατον

Μετά την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη και την αποτέφρωσή της χθες 28/9 η αδερφική φίλη της ηθοποιού Ντόρα Δούμα, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της «Super Κατερίνας». Η ίδια στάθηκε δίπλα στην αείμνηστη Καραγιάννη από την πρώτη στιγμή, σε όλες της τις στιγμές και για αυτό είναι επόμενο να εξοργίζεται με εκείνους που κατέκριναν την απόφαση της ηθοποιού για αποτέφρωση.

Η Δούμα ήταν εκείνη που της φέρθηκε σαν οικογένεια, ενώ μετά το θάνατό της το έβαλε σκοπό να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία, παρόλο που αρχικά είχαν μπει γραφειοκρατικά εμπόδια στο να υλοποιηθεί αυτό. Όπως είπε εκείνη τις μέρες πριν την κηδεία, αν δεν έβγαινε να φωνάξει δεν θα είχε γίνει τίποτα τώρα. Η εικόνα της δε με το που αντίκρυσε το φέρετρο με την καλύτερή της φίλη ήταν απλά σπαρακτική(δείτε την εδώ).

Το ξέσπασμα της Δούμα ενάντια στους επικριτές της Μάρθας Καραγιάννη

Είπε στην κάμερα της Super Κατερίνα η αδελφική φίλη της Καραγιάννη:

«Δεν έκανα τίποτα από δική μου επιλογή, ότι έχω κάνει ήταν από επιθυμία της Μάρθα, χρόνια φίλες, χρόνια μέναμε μαζί, συζητούσαμε τα πάντα. Ήθελε να καεί και να σκορπιστεί στο Κερατσίνι. Εκεί μεγάλωσε και δεν το ξεχνούσε η Μάρθα, την αγαπούσε τη γειτονιά της», ανέφερε η Ντόρα Δούμα.

Για την κατάσταση της Μάρθας Καραγιάννη πριν φύγει από τη ζωή: «Είχε κινητικά προβλήματα μετά τις δύο επεμβάσεις, δεν περίμενε κανείς ότι θα φύγει. Στο τηλέφωνο μου μιλούσε μια χαρά», περιέγραψε.

Τέλος η επί 55 χρόνια φίλη της Μάρθα Καραγιάννη ξέσπασε με αφορμή τα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν για τις τελευταίες ώρες της Μάρθας Καραγιάννη.

«Στο σπίτι το δικό μου δεν είχε έρθει κανείς από αυτούς που λένε ότι λένε, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι τρέλα θέλει. Είχε έρθει κανείς από αυτούς στο σπίτι μου; Τι να κάθομαι να εξηγώ τώρα στους ηλίθιους αυτούς ανθρώπους», είπε η Ντόρα Δούμα .

Η στιγμή που ο Σούρας και η Δούμα μεταφέρουν την τέφρα της Καραγιάννη

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ως τελευταία επιθυμία να αποτεφρωθεί και παρά το γεγονός πως υπήρξε πρόβλημα με τις Αρχές, τελικά εκπληρώθηκε και η σορός αποτεφρώθηκε στην Ριτσώνα.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βρέθηκε έξω από το γραφείο του Δημήτρη Σούρα, όπου απαθανάτισε τον ψυχίατρο, τη σύζυγό του Ελένη και την φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, να μεταφέρουν την τέφρα της λίγο μετά την αποτέφρωσή της.

Η Ντόρα Δούμα, είπε μάλιστα: «Ότι έχω κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι με εντολή της Μάρθας. Ακόμη και για την παρέα που ήρθα εδώ. Δεν έκανα τίποτα από μόνη μου, ακολουθώ κατά γράμμα ότι μου είχε πει.

Η Μάρθα έφυγε μιλώντας με τον κ. Σούρα και με εμένα. Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τον τρόπο που θα φύγει. Και να διευκρινίσω ότι ήταν πιο Χριστιανή και από τους Χριστιανούς. Δεν χρειάζεται να πω κάτι, η Μάρθα ξέρει».