Η αινιγματική απάντηση της Τέτας Καμπουρέλη για τον φημολογούμενο αρραβώνα της - «Όταν είναι θα...»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αινιγματική απάντηση της Τέτας Καμπουρέλη για τον φημολογούμενο αρραβώνα της - «Όταν είναι θα...»

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» "τσάκωσε" την Τέτα Καμπουρέλη δίπλα στον Σπύρο Μπιμπίλα, με αποτέλεσμα να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις καθώς δεν δίτσασε να αναφερθεί για την προσωπική της ζωή.

Να τονίσουμε πως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η ίδια έχει αλλάξει για τα καλά σελίδα στην ζωή της καθώς ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της.

Από την άλλη, αναφέρθηκε την συνάντησή της με τον Θέμη Αδαμαντίδη και την σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη αφού γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του τραγουδιστή μετά από την είδηση πως βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια.

Οι δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη

«Ήταν πολύ ξαφνικό, ήρθε το ζεύγος μαζί, μας περιποιηθήκανε πολύ ωραία, μας κεράσανε γλυκά. Όσο για τις φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν την Τέτα Καμπουρέλη να αρραβωνιάζεται τον νέο της σύντροφο, η ίδια δεν θέλησε να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς αρκέστηκε να αναφέρει: «Όταν είναι θα το μάθετε».

Γνωστός κύριος ο σύντροφος της Τέτας Καμπουρέλη

Μετά από 31 χρόνια κοινής πορείας, η Τέτα Καμπουρέλη την Τετάρτη 29/6 με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγός της, Βασίλη Γκουρούση, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναγράφονταν τα εξής:

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας.Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη».