«Όλοι περιμένουν τα “Εμμανουηλάκια” να γεννηθούν» - Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η σχέση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τη Νάνσυ

Τι της είπε προτού φύγει για το Λονδίνο;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Όλοι περιμένουν τα “Εμμανουηλάκια” να γεννηθούν» - Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η σχέση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τη Νάνσυ

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, όταν αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με μια κοπέλα από την Αγγλία τη Νάνσυ. Πρώτα ήρθαν τα καυτά φιλιά και τα χάδια(δείτε βίντεο), ενώ στη συνέχεια η καλή του, του έκανε και πρόταση γάμου στον αέρα. Αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης του Survivor επανήλθε με δηλώσεις του στην «Super Κατερίνα», και αποκάλυψε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σε αυτήν την ''φλογερή'' σχέση.

Πριν από τη Νάνσυ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε αποκαλύψει πως ήταν σε σχέση με τραγουδιστή, γνωστό όνομα της πίστας, με τον οποίο μάλιστα ήταν μαζί και τρία χρόνια. Ωστόσο όπως μαρτυρά και η νέα του συνέντευξη η Νάνσυ ήταν η γυναίκα που κατάφερε να βρει τα κουμπιά του και να τον κάνει δικό της, σε μια σχέση που τώρα αρχίζει και αναμένεται να κρατήσει...

Το επόμενο βήμα στη σχέση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Είπε στην κάμερα του Alpha:

«Μου έδωσε πάρε πολύ αγάπη τις λίγες αυτές μέρες. Τελικά υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας. Έχουμε μία κανονική σχέση όπως όλος ο κόσμος, είμαι 50% ερωτευμένος, δέχτηκα την πρόταση γάμου αλλά της εξήγησα ότι επειδή είναι πρόσφατο όλο αυτό για μένα, θέλω να δω πράξεις», είπε αρχικά.

«Με ενοχλεί που λένε ότι αυτός ο έρωτας δεν είναι αληθινός. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάντα πάνω μου οπότε δεν θα μου έκανε κάποια πρόταση γάμου στον αέρα και εγώ θα έλεγα ναι», ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Και προσθέτει: «Έχει βρει το ευαίσθητο σημείο μου και με ελκύει πάρα πολύ σαν άντρας. Θα φύγω Λονδίνο για να τη δω και όλοι περιμένουν τα “Εμμανουηλάκια” να γεννηθούν».

Η στιγμή που η Νάνσυ το έβγαλε το μονόπετρο σε απευθείας μετάδοση

Εγκαταλείπει το club των εργένηδων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αφού πριν από λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση γάμου από τη σύντροφό του Νάνσυ σε απευθείας μετάδοση στην ίδια εκπομπή. Η σύντροφός του έβγαλε ένα δαχτυλίδι από την τσέπη της και τρεμάμενη του έκανε την πρόταση με τον ίδιο να δέχεται, ευχαριστώντας την που ήρθε από το Λονδίνο για να τον βρει.

Όσα είπε το μελλόνυμφο ζευγάρι στην κάμερα της «Super Κατερίνας»:

«Δεν είχα το τηλέφωνό του, κάτω από τις αναρτήσεις του στο instagram του είπα πως θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να τον δω. Όταν ήταν στο Survivor τον στήριζα πάρα πολύ από το Λονδίνο», ανέφερε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Και ο ίδιος συμπλήρωσε: «Μιλούσαμε μια εβδομάδα για να βγω μαζί της,δεν μπορώ να βγαίνω με όποιον μου το ζητά έτσι, είναι ένας πολύ όμορφο κορίτσι, κι εγώ ένας τύπος πολύ εγκεφαλικός, οτιδήποτε έχει κάνει για μένα, μετράει πάρα πολύ, το γουστάρω πολύ αυτό. Όποιος επιμένει, κερδίζει και νικάει», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός make up artist δέχτηκε πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής: «Ερωτεύτηκα την ψυχή του, είναι αληθινός! Ήθελα να σε ρωτήσω δημόσια… Με παντρεύεσαι;» είπε η Νάνσυ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε: «Συγκινούμαι εγώ τώρα με όλα αυτά, συγκινούμαι».