Αρραβωνιάστηκε πρώην παίκτρια του GNTM - Είχε καταφέρει να μπει στη βίλα του παιχνιδιού

Σίγουρα θυμάστε την εντυπωσιακή της οντισιόν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αρραβωνιάστηκε πρώην παίκτρια του GNTM - Είχε καταφέρει να μπει στη βίλα του παιχνιδιού

Μπορεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη να μας κρύβει προς το παρόν το αν παντρεύτηκε(μάλλον έγινε), ωστόσο φαίνεται πως η μία πίσω από την άλλη οι παίκτριες του GNTM, κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους με τους συντρόφους τους. Έτσι πριν από μια ώρα, μια παλιά διαγωνιζόμενη του 2019, αποκάλυψε μέσα από ένα slideshow που δημοσίευσε στο instagram της, ότι αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της στη Μύκονο.

Μιλάμε για ένα μοντέλο που βρέθηκε στον ίδιο κύκλο με την Κάτια Ταραμπάνκο, την Άννα Μαρία Ηλιάδου, την Κέισι Μίζιου, αλλά και τη Χαρά Παππά. Και η τελευταία μάλιστα μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί είναι ξανά σε σχέση και όπως αποκάλυψε χθες 28/9, είναι και εκείνοι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα μετά από ένα χρόνο σχέσης(δείτε ποιο θα είναι αυτό).

Αυτή είναι η παίκτρια του GNTM που αρραβωνιάστηκε

Ο λόγος για την Αργυρώ Μαγκλάρη που είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι του GNTM, ωστόσο δεν έφτασε και πολύ μακριά. Η ίδια έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Μάλιστα είχε εντυπωσιάσει τους κριτές στην οντισιόν, πλην της Βίκυς Καγιά, όταν τους τραγούδησε.

Το μοντέλο αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της Ηρακλή Ανδρονικίδη και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας! Ήταν μία από τις πιο σημαντικές και αξέχαστες ημέρες της ζωής μου, καθώς σε αυτά τα γενέθλια μου χάρισε την καρδιά του με ένα ιδιαίτερο δώρο. Αγάπη μου μας εύχομαι τα καλύτερα με υγεία και πολλή αγάπη» έγραψε η Αργυρώ Μαγγλάρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παντρεμένη με παιδιά και η Μαρίνα Γρηγορίου του ίδιου κύκλου

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου καθώς έγινε γνωστό πως έγινε κουμπάρα το απόγευμα της Κυριακής 4/9 με την Μαρία Γρηγορίου, καθώς της βάφτισε το μωράκι της.

Τις γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM, και από ότι φαίνεται η φιλία τους είναι πραγματική καθώς η Άννα Μαρία όπως και άλλες παίκτριες ήταν εκεί να τιμήσουν το ζευγάρι που παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν και την βάπτιση του μωρού τους.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έγινε νονάΠαντρέυτηκε η Μαρίνα Γρηγορίου

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / Χαρά Παππά - Εμμανουέλα Μάϊνα

TAGS