Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Οι πραγματικές σχέσεις των παιδιών του Κώστα Βουτσα - Τι συμβαίνει με Σάντρα, Θεοδώρα, Νικολέττα και Φοίβο

«Η αδελφή μου η Θεοδώρα...»

Οι πραγματικές σχέσεις των παιδιών του Κώστα Βουτσα - Τι συμβαίνει με Σάντρα, Θεοδώρα, Νικολέττα και Φοίβο
NDPPHOTO
News 01.10.2022 13:13
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, μιλώντας για τη ζωή της μετά το θάνατο του πατέρα της Κώστα Βουτσά. Αναφέρθηκε μάλιστα μετά από ερώτηση στη σχέση που διατηρεί με τα αδέρφια της, καθώς υπήρξε έντονη διαφωνία με την δεύτερη σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού (δείτε εδώ το λόγο) και παραλίγο να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Επίσης, πολλές ήταν οι ψευδείς φήμες σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του Κώστα Βουτσά, κάτι για το οποίο είχε απαντήσει και η Αλίκη Κατσαβού.

Αυτές είναι οι σχέσεις των παιδιών του Κώστα Βουτσά

Σάντρα Βουτσά

Πως είναι οι σχέσεις σήμερα με τις αδελφές σου, τη Θεοδώρα και τη Νικολέττα;

Η αδελφή μου η Θεοδώρα, ζει στο εξωτερικό και μάλιστα πολύ μακριά... Εντωμεταξύ, σε αυτές τις εποχές που ζούμε (κορονοϊός κλπ) τα ταξίδια δεν είναι τόσο εύκολα πλέον, όποτε η σχέση μας είναι περισσότερο μέσω... skype! Δεν πειράζει όμως, γιατί είναι πολύ χαρούμενη, εκεί που ζει, με τον άντρα της και το παιδί της και έτσι, χαλάλι!... Όσο για την Νικολέττα, που ζει στην Ελλάδα οι σχέσεις μας, είναι οι σχέσεις που μπορεί να έχει κάποιος με μια μαμά, που έχει ένα μικρό παιδί και εργάζεται κιόλας... Θέλω να πω ότι ο ελεύθερος χρόνος της είναι πολύ περιορισμένος (όπως ξέρουν όσοι έχουν παιδιά!) και έτσι και με εκείνη... ας είναι καλά το skype! Χα! Χα! Χα!

Με τον μικρό Φοίβο και τη μητέρα του βρισκόσαστε;

Ομοίως και με την Αλίκη, μιας και εκείνη έχει τον Φοίβο, που έχει, ως παιδάκι, πολλές δραστηριότητες, αλλά έχει και την εταιρεία της, την θεατρομάθεια, με την οποία οργανώνει, παιδικές παραστάσεις για σχολεία και όχι μόνο! Ας είναι καλά, οι γιορτές, τα γενέθλια και οι αργίες.

Η σχέση της με την Κατσαβού

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την τελευταία σύζυγο του πατέρα της, Κώστα Βουτσά. Μπορεί πολλά να είχαν ειπωθεί (δείτε εδώ), όμως τι ισχύει;

«Όταν χάνεις τους γονείς σου είναι πάρα πολύ δύσκολο και νομίζω δεν τελειώνει ποτέ αυτή η θλίψη», ανέφερε αρχικά για την απώλεια των γονιών της.

Για τον μικρό Φοίβο, σχολίασε: «Ο Φοίβος έχει πολύ πλάκα είναι χαριτωμένος, ένα πανέξυπνο παιδάκι. Εντάξει, έχω τη σχέση μαζί του που θα μπορούσε να έχει ένα ενήλικας με ένα παιδάκι. Δεν κάνουμε παρέα».

Για τα όσα έχουν ακουστεί μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, σχετικά με τις σχέσεις της με την Αλίκη Κατσαβού, ξεκαθάρισε: «Πάντα είμαστε μονιασμένες, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Το αν είχαμε κάποια θέματα, όπως και σε κάθε οικογένεια με θέματα καθημερινότητας, αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η συγκινητική ανάρτηση της Σάντρας Βουτσά για τον Δάκη - «Θα σε θυμάμαι πάντα»

«Καλό ταξίδι στο φως, ήταν ένας...» - Συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά στην κηδεία του Δάκη

Share