«Ασχολούνται με το ποιος είναι γκέι, ενώ εγώ είμαι...» - Η αινιγματική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 5. Φυσικά, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να συζητηθεί όσο τίποτα άλλο όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι καθώς ήταν αποφασισμένος να φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο κάτι που σίγουρα κατάφερε για τα καλά.

Από την άλλη, ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ καθώς έχει βρει την αγάπη στα μάτια της Νάνσυς -δείτε εδώ τρυφερά τετ α τετ, κάτι που οι χρήστες στα social media αρνούνται να πιστέψουν. Έτσι λοιπόν, ο Κωνταντίνος Εμμανουήλ πήρε θέση και δημοσίευσε δύο βιντεάκια στα οποία εξέφρασε την άποψή του αναφορικά με τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στα αρνητικά σχόλια που δέχεται

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο σας έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος μεγάλος, είμαι πάρα πολύ μικρός, το τι έλεγαν οι εκπομπές, όσο ήμουν στο Survivor, πραγματικά ήταν όλο λάθος.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο σας έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος μεγάλος, είμαι πάρα πολύ μικρός, το τι έλεγαν οι εκπομπές, όσο ήμουν στο Survivor, πραγματικά ήταν όλο λάθος».

Η στιγμή που η Νάνσυ το έβγαλε το μονόπετρο σε απευθείας μετάδοση

Εγκαταλείπει το club των εργένηδων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αφού πριν από λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση γάμου από τη σύντροφό του Νάνσυ σε απευθείας μετάδοση στην ίδια εκπομπή. Η σύντροφός του έβγαλε ένα δαχτυλίδι από την τσέπη της και τρεμάμενη του έκανε την πρόταση με τον ίδιο να δέχεται, ευχαριστώντας την που ήρθε από το Λονδίνο για να τον βρει.

Όσα είπε το μελλόνυμφο ζευγάρι στην κάμερα της «Super Κατερίνας»:

«Δεν είχα το τηλέφωνό του, κάτω από τις αναρτήσεις του στο instagram του είπα πως θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να τον δω. Όταν ήταν στο Survivor τον στήριζα πάρα πολύ από το Λονδίνο», ανέφερε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Και ο ίδιος συμπλήρωσε: «Μιλούσαμε μια εβδομάδα για να βγω μαζί της,δεν μπορώ να βγαίνω με όποιον μου το ζητά έτσι, είναι ένας πολύ όμορφο κορίτσι, κι εγώ ένας τύπος πολύ εγκεφαλικός, οτιδήποτε έχει κάνει για μένα, μετράει πάρα πολύ, το γουστάρω πολύ αυτό. Όποιος επιμένει, κερδίζει και νικάει», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός make up artist δέχτηκε πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής: «Ερωτεύτηκα την ψυχή του, είναι αληθινός! Ήθελα να σε ρωτήσω δημόσια… Με παντρεύεσαι;» είπε η Νάνσυ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε: «Συγκινούμαι εγώ τώρα με όλα αυτά, συγκινούμαι».