«Με αυτό το look δεν πρόκειται να πάει ούτε...» - Τα νέα "καρφιά" του Λάκη Γαβαλά στην Σοφία Χατζηπαντελή

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με αυτό το look δεν πρόκειται να πάει ούτε...» - Τα νέα

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε τις τηλεοπτικές κάμερες σε δημόσια εμφάνιση του και απάντησε για ακόμη μια φορά για το το GNTM και την Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία σε κάθε του συνέντευξη κράζει, ενώ έχουν τσακωθεί και σε σχόλια στο Instagram κάτω από φωτογραφία του μοντέλου.

Τα σχόλια του Γαβαλά για την Χατζηπαντελή

«Αυτή η κοπέλα, αν θέλει να είναι τόσο προχωρημένη όσο στα πρωινάδικα που τη βγάζουν, να πάει και να κρίνει γυναίκες 60 και 70 χρονών. Αυτό είναι crime. Να βγάζεις μια γυναίκα, που δεν μπορεί να περπατήσει με τα αρθριτικά της, το χιούμορ της είναι παλιακό αλλά μια χαρά για την ομήγηρή της κι εσύ να κάνεις αυτές τις υστερίες; Όπως κι οι υπόλοιποι κι απορώ πως τα παιδιά ανέχονται κάτι τέτοιο. Εγώ σαν άνθρωπος της μόδας ειλικρινά το καταδικάζω» ανέφερε ο σχεδιαστής.

«Θα μας πει τώρα τι είναι το diversity; Με στενοχωρεί γιατί αν αυτό το κορίτσι θα πρέπει να πάει σινεμά με το αγόρι της μες αυτό το λουκ, δεν πρόκειται να πάει σινεμά πουθενά. Ούτε καν στο Λονδίνο» πρόσθεσε.

«Είναι μια υπάλληλος της μόδας και εγώ...»

Στην κάμερα της «Super Κατερίνας» παραχώρησε δηλώσεις ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα δύο αγαπημένα του θέματα, τη μόδα, αλλά και την Σοφία Χατζηπαντέλη.

Οι δυο τους έχουν βαρύ ιστορικό. Τη μία την έχει αποκαλέσει «Φρύδια Κάλο», λόγω των έντονων φρυδιών της, την άλλη υπονοεί ότι κάποιοι μας επιβάλουν την ίδια αλλά και την τριχοφυία της.

«Το GNTM δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Σας παρακαλώ, να φέρετε πίσω και να σέβεστε τη λέξη μόδα. Θέλω να με ικανοποιούν και εμένα. Δεν λέω να μην υπάρχουν! Παλιά είχαμε τον μίστερ εθνικά μπούτια, μετά είχαμε την Έφη Θώδη, μετά είχαμε τον Τρύφωνα Σαμαρά, που εγώ τον αγαπώ, δεν το λέω άσχημα», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Έχει άποψη στο να κρίνει ποιος θα γίνει next top model; Αυτή c της μόδας».

Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς είπε για τη Σοφία Χατζηπαντελή που ξάπλωσε στο πάτωμα, στο γύρισμα του GNTM: «Εγώ δεν έχω πέσει στα πατώματα για ένα μεγάλο έρωτα. Θεωρείς ότι θα πέσω για να κάνω μια λήψη και να κάνω καραγκιοζιλίκια για θεαματικότητα;».