«Έχουμε ξεμείνει εδώ και...» - Μαρτυρικό βράδυ για την Τζούλια Νόβα και την κόρη της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έχουμε ξεμείνει εδώ και...» - Μαρτυρικό βράδυ για την Τζούλια Νόβα και την κόρη της

Η Τζούλια Νόβα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως είναι λογικό, η ίδια είναι αχώριστη με την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο -δείτε εδώ την αποκάλυψη της για το σπάνιο περιστατικό με την κόρη της.

Έτσι λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε πώς περνά το Σαββατόβραδο στο σπίτι με την οικογένειά της.

Μάλιστα, στο σχετικό βιντεάκι δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κανονικά η ώρα αυτή ήταν η ώρα ύπνου, αλλά οι γείτονες έχουν πάρτι και γίνεται χαμούλης έξω, έχουμε ξεμείνει εδώ να χορεύουμε κι εμείς, μέχρι να τελειώσει το πάρτι και να κοιμηθούμε».

Η τρυφερή ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

"Mπήκε κάποιος μέσα στο σπίτι και τη σκότωσε" - Η τραγωδία που έζησε πριν 13 χρόνια η Τζούλια Νόβα

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/9 η Τζούλια Νόβα, η οποία αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο περιστατικό με την κόρη της (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) αλλά και στη δολοφονία της θείας της.

«Εφόσον ο πατέρας μου απουσίαζε, δεν μου λείπει, δεν τον αισθάνομαι σαν μπαμπά. Στα 14 μου, η μητέρα του φίλου μου, θεωρούσε ότι επειδή ήμουν ξένη, ήμουν και ελευθέρων ηθών κι ας ήμουν μωράκι ακόμα, ήταν το πρώτο μου αγόρι. Συναντιόμασταν στο σχολείο, χεράκι χεράκι, φιλάκι… Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο. Το πρώτο μου αγόρι μου, για να μη με χάσει, μου έλεγε πως είμαι άσχημη και ότι δεν θα με αγαπήσει άλλος.

Μου λείπει η θεία μου, τη χάσαμε πριν από 13 χρόνια. Μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.