"Ζαλίζει" με τις αναλογίες της η Κατερίνα Παπακωστοπούλου - Πόζαρε με μαύρο μικροσκοπικό μαγιό

Πρέπει να την κοίταζε όλη η παραλία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μπορεί πλέον ο Οκτώβρης να έχει μπει για τα καλά και τα Μερομήνια να "μιλούν" για έναν κρύο χειμώνα, ωστόσο την ίδια δεν την εμποδίζει τίποτα όπως φαίνεται καθώς πριν από λίγες ώρες βρισκόταν στην θάλασσα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram όπου την βλέπουμε να ποζάρει με το εντυπωσιακό μγιό που επέλεξε να φορέσει. Φυσικά, "κέντρισε" τα βλέμματα για μια ακόμη φορά με το καλλίγραμμο σώμα της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπακωστοπούλου με μαγιό

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπακωστοπούλου

«Το πρόβλημα υγείας της κόρης μας συνετέλεσε στο διαζύγιό μας»

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Παπακωστοπούλου όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε για ην κόρη της αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Όταν η κόρη μου ήταν 5 ετών της βάζαμε δίπλα το καναρίνι για να φάει. Ήταν άρρωστο, μαδούσε, και η κόρη μου έπαθε λοίμωξη στα πνευμόνια. Το παιδί έπαθε χλαμύδια ψιττάκωσις, κοινώς πλευρίτιδα, έκανε χειρουργείο, ήταν δέκα ημέρες στην εντατική. Συνετέλεσε καθοριστικά και στην πορεία της σχέσης μας.

Είχαμε τελείως διαφορετικό τρόπο διαχείρισης στο συμβάν. Εγώ ήμουν ψύχραιμη τότε εκείνος κατέρρεε. Θα τον ήθελα λίγο πιο ισχυρό και δεν είχα τη δύναμη να ανταποκριθώ. Αισθάνθηκα όμως ευλογημένη γιατί λόγω του ρεπορτάζ μου έψαχνα τι έψαχνε γιατί δεν ανταποκρινόταν στο αντιβιοτικό.

Άλλαξα ακαριαία παιδίατρο και μου έδωσε το παιδί. Μπορεί η Μαριλίτα να είχε πολύ κακό τέλος. Πάθαινα κρίσεις πανικού, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Στην αρχή προσπάθησα να το αντιμετωπίσω μόνη μου.

Μετά έκανα ψυχοθεραπεία, το θεώρησα αναγκαίο, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έκανα σε εμένα. Ο πρώην σύζυγός μου με τον νυν, είναι πολύ καλοί φίλοι, είναι “αδέρφια”, στην ουσία από αυτόν ζήτησε το χέρι μου».