«Συμφωνώ με την Μελέτη! Φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και...» - Απίστευτο άδειασμα από τον Τάσο Τεργάκη στον Νίκο Μάνεση

«Μόλις τη δεύτερη εβδομάδα άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Συμφωνώ με την Μελέτη! Φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και...» - Απίστευτο άδειασμα από τον Τάσο Τεργάκη στον Νίκο Μάνεση

Ένας χαμός επικρατεί σήμερα 3/10 μετά την δήλωση του Νίκου Μάνεση στον αέρα της εκπομπής του στον ALPHA ότι διανύει την τελευταία του διετία (δείτε εδώ), για να δει αν ο κόσμος ανταποκριθεί και τον παρακολουθήσει γιατί τα νούμερα τηλεθέασης του είναι χαμηλά.

«Χρωστάω κάτι να πω… Εχθές κάποια στιγμή είπα άντε δυο χρόνια έμειναν και μετά θα πάρω σύνταξη. Δεν έχει σημασία αν εγώ θα πάρω σύνταξη ή δεν θα πάρω, είναι δικό μου δικαίωμα και της οικογένειάς μου. Σε δύο χρόνια σταματάω από εδώ, θα πάρω σύνταξη, θα πάω αλλού, θα αλλάξω επάγγελμα; Θα το δω. Το λέω αυτό γιατί έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Το έκανα για έναν απλό λόγο. Υπήρξε μια τεράστια ανταπόκριση, μπλόκαρε το σύστημα στα social media, μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο, υπήρχε ένα ενδιαφέρον και είμαι υπόχρεος. Το έκανα για να δω αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον.

Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν καταγράφεται το εξής, το να υπάρχει το δικό σας μεγάλο ενδιαφέρον και εμείς να καταβαραθρωνόμαστε και λέμε μας παρακολουθούν ή όχι; Τελικά μας παρακολουθείτε. Η περίφημη αυτή είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, που στήνουν κάμερες απ’ έξω για δηλώσεις. Δεν κάνω δηλώσεις.

Έπαιρναν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, έγινε μια κόλαση. Εχθές πατώσαμε, άσχημο ξύλο. Έχουμε συνηθίσει να τρώμε ξύλο. Επειδή συμβαίνουν πράγματα που προσβάλλουν τη λογική μας, μας αρέσει να κάνουμε διάφορα τρικ και να παίρνουμε απαντήσεις. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, πρέπει να κρατάμε κάποια πράγματα και για εμάς. Δεν δίνω συνεντεύξεις, μιλάω στον κόσμο. Το έκανα για να δω αν υπάρξει ανταπόκριση, υπήρξε ανταπόκριση η οποία δεν καταγράφηκε στην τηλεθέαση» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μάνεσης.

Μια ημέρα λοιπόν μετά το περιστατικό, τη δική της τοποθέτηση έκανε στην εκπομπή Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη η οποία δεν έχει να θυμάται καλά πράγματα από τη συνεργασία τους, μιας και στάθηκε αφορμή για να αποχωρήσει από τον ALPHΑ και να βρει άλλη τηλεοπτική στέγη.

Αφού λοιπόν του "τα έχωσε", σειρά είχε ο Τάσος Τεργιάκης οποίος ήταν στο πάνελ της Μελέτη όταν ήταν στον ALPHA και συνεργαζόντουσαν με τον Μάνεση.

Το "άδειασμα" του Τεργιάκη στον Μάνεση

«Όπως είπε η Ελεονώρα, και συμφωνώ 100% μαζί της, φύγαμε όλοι και φύγαμε όλοι. Όταν μία εκπομπή πηγαίνει καλά και κάνει νούμερα τηλεθέασης, όλη η εκπομπή είναι υπεύθυνη γι’ αυτό. Όταν μία εκπομπή δεν πηγαίνει καλά, πάλι φταίμε όλοι. Στην εκπομπή αυτή στον Alpha, όταν με κάλεσαν να είμαι μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, στην αρχή δεν υπήρχε ο Νίκος Μάνεσης πουθενά. Στην πορεία μας είπαν ότι θα την σχεδιάζει ο Νίκος Μάνεσης και θα έχει το γενικό πρόσταγμα.

Όταν ξεκίνησε η εκπομπή την πρώτη εβδομάδα και πήγαινε πολύ καλά, όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Μόλις τη δεύτερη εβδομάδα άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα και να πέφτουν οι κατραπακιές, ξαφνικά δεν έφταιγαν όλοι, έφταιγε η Ελεονώρα Μελέτη, ο Τεργιάκης, ο Γρηγοριάδης.

Πρώτη έφυγε η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα την έπαυσαν. Στην πορεία έφυγα κι εγώ αφού τα συζητήσαμε με το κανάλι και τελευταίος πριν λίγο καιρό έφυγε ο Γιώργος Γρηγοριάδης. Είχαν προηγηθεί τρεις αποχωρήσεις δημοσιογράφων, οι οποίοι είπαν το πρόβλημά τους στη διεύθυνση του σταθμού.

Στις ποδοσφαιρικές ομάδες όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά διώχνουν τον προπονητή και δεν διώχνουν 11 παίκτες. Εδώ έγινε το αντίστροφο, έφυγαν 5-6 δημοσιογράφοι και η παρουσιάστρια. Ήρθε επικεφαλής σε ένα πρότζεκτ που δεν πέτυχε, φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.