25 χρόνια γάμου και ακόμα ''λιώνουν'' από έρωτα - Οι τρυφερές ευχές της Καίτης Γαρμπή για την γιορτή του Διονύση Σχοινά

Είναι ένας και μοναδικός για εκείνη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί να έχουν περάσει 25 ολόκληρα χρόνια από τον γάμο τους το 1997, ωστόσο η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς παραμένουν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι άλλωστε η απόδειξη ότι όταν υπάρχει χημεία, και προσπάθεια μέσα σε μια σχέση, ο χρόνος και η τριβή δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Σήμερα 3/10 ο Σχοινάς έχει την ονομαστική του εορτή και η Γαρμπή δεν έχασε καιρό με το να του ευχηθεί και διαδικτυακά με τις πιο θερμές ευχές.

Έχει αποδείξει άλλωστε ότι θα είναι στο πλευρό του άντρα της με κάθε κόστος σε όποια υπόθεση και να χρειαστεί. Για παράδειγμα με αφορμή τη δικαστική διαμάχη του με το Κέντρο Αθηνών μετά την αποχώρηση από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η ίδια πήρε το μέρος του από την πρώτη κιόλας μέρα(δείτε το σχόλιο της για όσους τον κρίνουν), ενώ δέχτηκε και εκείνη δικαστικά πυρά, αφού η αγωγή με τα πολλά μηδενικά που τους στέλνει το κέντρο περιλαμβάνει και την ίδια.

Οι τρυφερές ευχές της Γαρμπή για την γιορτή του Σχοινά

Έγραψε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Σήμερα γιορτάζει ο Διονύσης μας! Χρόνια σου πολλά πανέμορφε μου @dionisis_sxoinas γεμάτα υγεία, αγάπη και άφθονα όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου! Εύχομαι να μην αλλάξεις ποτέ! Να μείνεις για πάντα το καλόκαρδο, γλυκό και φωτεινό πλάσμα που λατρεύει η οικογένεια σου, οι φίλοι σου κι ο κόσμος ολος!!! Μόνο χαρές!!!».

Zηλεύει μέχρι και σήμερα κάθε γυναίκα που τον πλησιάζει

Η σχέση τους χρόνο με το χρόνο όχι απλά δεν ταλαντεύεται αλλά γίνεται ακόμα πιο ισχυρή αφού όπως είχε παραδεχθεί και η ίδια στη Ναταλία Γερμανού, η αγάπη τους είναι τρομακτική, και δε θέλει να τον πλησιάζει καμία άλλη γυναίκα.

Δεν είναι απλά σύντροφοι στη ζωή, αλλά και δυο εξαιρετικοί συνεργάτες που καταφέρνουν να εξισορροπούν την προσωπική τους ζωή με την επαγγελματική. Έχουν κάνει μαζί κοινή περιοδεία ενώ πριν από λίγο καιρό ο Σχοινάς έβγαλε νέο τραγούδι αποκλειστικά για εκείνη!

«Είναι ο πιο σοβαρός καλλιτέχνης που έχω γνωρίσει, ήθελε στο ξεκίνημα του Δημήτρη να μην βγει στην Τεχνόπολη για να μελετήσει και να είναι έτοιμος. Το παιδί είναι Καιτούλα τι να μελετήσει; Βγήκε το παιδί τρέμοντας αλλά βγήκε, πήρε το βάπτισμα και από εκεί και πέρα ήταν όλα πιο εύκολα».

«Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει» είπε, γελώντας.