Σοφία Χατζηπαντέλη: Αποχαιρετά την Ελλάδα και το GNTM 5 με ένα τεράστιο τατουάζ

Καλύπτει ολόκληρη την πλάτη της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοφία Χατζηπαντέλη: Αποχαιρετά την Ελλάδα και το GNTM 5 με ένα τεράστιο τατουάζ

Υπήρξε αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν και τώρα ήρθε η ώρα του αντίο. Ο λόγος για την Σοφία Χατζηπαντελή, που απόψε 3/10 ήταν η τελευταία της εμφάνιση στο GNTM 5, με την ίδια να ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Λονδίνο. Δεν γύρισε όμως έτσι απλά, αφού φρόντισε να αποκτήσει άλλο ένα εκκεντρικό τατουάζ, που καλύπτει όλη της την πλάτη.

Η αλήθεια είναι ότι το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλία έχει ακούσει τα πάντα για την εμφάνισή της. Από τα πυκνά της φρύδια, μέχρι τις πλαστικές και το προκλητικό ντύσιμο, η πρώην κριτής ξέρει καλά πως να τραβάει πάνω της τα βλέμματα και ας λένε ότι θέλουν οι επικριτές. Ωστόσο με τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε, απέδειξε ότι έχει άλλη μια αγάπη, τα μεγάλα και έντονα τατουάζ.

Το τατουάζ που ''χτύπησε'' η Χατζηπαντελή πριν φύγει από την Ελλάδα

Το μοντέλο λοιπόν είπε να γίνει ακόμα πιο τολμηρή και έτσι αποτύπωσε στην πλάτη της ένα τεράστιο φίδι, που ξεκινάει από τον ώμο και κατεβαίνει μέχρι την ουρά χαμηλά.

Η Σοφία Χατζηπαντέλη κάνει νέο τατουάζ

Ζαλίζουν τα νούμερα της περιουσίας της

Είναι γνωστό πως άφησε μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό προκειμένου να βρεθεί ως guest κριτής στο GNTM 5, ωστόσο αυτό δεν έγινε με το αζημίωτο. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε στις 26/9 αποκλειστικό ρεπορτάζ που τα μαρτυρά όλα για την περιουσία της.

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.