«Της έστειλα στο instagram μπορεί να μπει να το δει» - Απαντά η Άννα Αμανατίδου μετά την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά

Τελικά ποια έχει δίκιο;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Της έστειλα στο instagram μπορεί να μπει να το δει» - Απαντά η Άννα Αμανατίδου μετά την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά

Με σημερινές της(4/10) δηλώσεις στο «Happy Day» η Άννα Αμανατίδου επιχείρησε να απαντήσει μετά την άτυπη κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ εκείνης και της Βίκυς Καγιά. Αφορμή ήταν μια δήλωση του μοντέλου, όπου υποστήριξε ότι η Καγιά ουδέποτε βοήθησε την ίδια μετά το GNTM, σε αντίθεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου(δείτε αναλυτικά τα λόγια της).

Παρά το γεγονός ότι η Καγιά ,που για άλλη μια φορά δέχεται έντονη κριτική στο GNTM(Δείτε τα tweets που γράφτηκαν), αρνείται ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο η Αμανατίδου με τις νέες τις δηλώσεις παραθέτει στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι υπήρξε από πλευράς της επικοινωνία.

Είχε επικοινωνήσει με την Καγιά η Άννα Αμανατίδου

Είπε στην κάμερα της εκπομπής:

«Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Βίκυ Καγιά γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το πρακτορείο που ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε περεταίρω. Δε με βοήθησε στην πράξη. Δε με στενοχωρεί κάτι. Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά, ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για την πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα.

Ούτε θέλω να υπονοήσω ότι είναι σνομπ. Απλά δε μου απάντησε στο μήνυμα γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά ή γιατί είναι η Βίκυ Καγιά. Μη το ξεχνάμε αυτό. Της έστειλα στο instagram μπορεί να μπει να το δει γιατί μου απάντησε στο αρχικό μήνυμα. αλλά δεν επικοινωνήσαμε περεταίρω. Μου είπε ότι θα μου δώσει ένα τηλέφωνο και δε μου το έδωσε ποτέ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν to the point. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να συγκρίνω τους κριτές γιατί και οι δυο μας ανέδειξαν και μας στήριξαν μέσα στο παιχνίδι.. Απλώς η Ηλιάνα ήταν to the point γιατί μου απάντησε, με στήριξε, με καθοδήγησε….».

Aναλυτικά η απάντηση της Καγιά

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τον Αλέξη Μπαρτζώκα μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία απάντησε σε όσα είπε για αυτή η πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου, η οποία ανέφερε πως η Βίκυ Καγιά δεν τη βοήθησε καθόλου.

«Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά να της την έδινα αν μου τη ζήταγε. Όσα κορίτσια έχουν έρθει και μου έχουν γράψει μήνυμα, μου έχουν τηλεφωνήσει και έχουν έρθει δίπλα μου, ό,τι χρειάστηκαν…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια,

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Εγώ τον αγαπώ τον Λάκη. Είμαστε πολλά χρόνια γνωστοί και θέλω να λέει τη γνώμη του ανενόχλητος».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως η Σοφία Χατζηπαντελή μπορεί να επιστρέψει στο τέλος του GNTM (δείτε εδώ γιατί βρίσκεται εκτός).