«Ένιωσα μια δυσφορία, πήγα να σηκωθώ και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Νόνης Δούνια για την λιποθυμία της 

«Ήταν ένα επεισόδιο το οποίο λειτούργησε συνδυαστικά με πίεση ψυχολογική, κούραση, αυπνία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ένιωσα μια δυσφορία, πήγα να σηκωθώ και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Νόνης Δούνια για την λιποθυμία της 

Στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βγήκε το πρωί της Τετάρτης 5/10 με τηλεφωνική σύνδεση η Νόνη Δούνια. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε μεταξύ άλλων για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε χθες 4/10 κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο. του κόμματος (δείτε εδώ τι συνέβη).

Οι πρώτες δηλώσεις της Νόνης Δούνια για την λιποθυμία της

«Κάποιες φορές, εμείς οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Οπότε, θέλω να πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα επεισόδιο το οποίο λειτούργησε συνδυαστικά με πίεση ψυχολογική, κούραση, αυπνία…

Γιατί βρίσκομαι σε περίοδο κλιμακτηρίου, στα 50 μου, οπότε δεν έχω καλό ύπνο. Συνδυαστικά λειτούργησαν όλα αυτά, συν τη ζέστη που είχε στην ολομέλεια μέσα, ένιωσα μια δυσφορία, πήγα να σηκωθώ και λιποθύμησα. Πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας γιατί η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, ήταν συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα. Είμαι μια χαρά και χρειάζομαι λίγη ξεκούραση», είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανάρτηση που έκανε η ίδια λίγες ώρες μετά την λιποθυμία της

Η ίδια πριν λίγες ώρες έκανε μέσω facebook την πρώτη της ανάρτηση προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της, ενώ αιτιολόγησε και το συμβάν. Υπενθυμίζεται ότι το πρώην μοντέλο μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 είναι εκλεγμένη βουλευτίνα στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ευχαριστώ θερμά όλους για το συγκινητικό σας ενδιαφέρον. Όντας μια από τις πολλές multitaskers μαμάδες, σύγχρονες εργαζόμενες γυναίκες, με αρκετές κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές καθημερινές υποχρεώσεις, ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεων μου από το πρωί και αυτό ήταν όλο! Υγεία και κάθε καλό σε όλους!»