Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "ξαναχτυπά" για την Αναστασία Παντούση - «Είπα κάτι τόσο βαρύ και δεν το κατάλαβα;»

«Γιατί συνήθως έχω συνείδηση του τι λέω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Την Κυριακή (2/10) η Αναστασία Παντούση είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «OPEN Weekend» όπου δεν είχε διστάσει να τοποθετηθεί και για την ατάκα που είχε αναφέρει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ αναλυτικά).

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA δεν δίστασε το πρωί της Τρίτης (4/10) να τοποθετηθεί ξανά μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Happy Day» όπου αναφέρθηκε στην γνωστή ηθοποιό αλλά και στην παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Αναστασία Παντούση

«Θέλω να πω, έβλεπα την Αναστασία Παντούση και στη συνέντευξη της στο Open Weekend και ήταν πολύ ειλικρινής και γλυκιά. Και την έβλεπα στο Κόκκινο Ποτάμι και είναι τόσο ταλαντούχα.

Και θέλω να πω με αφορμή την ερώτηση που της έγινε για τα προσωπικά της και το σχόλιο που είχα κάνει εγώ, ότι ευτυχώς που η Αναστασία Παντούση έτυχε να δει το απόσπασμα. Γιατί έτσι όπως της τέθηκε το ερώτημα, ειδικά από τον Λάμπρο, ήταν στο όριο να την τσιγκλήσει. Και το λέω αυτό γιατί εκείνη την ημέρα είδα στα sites τίτλους “ας χαλαρώσει η Παντούση”. Έλεγα “είπα κάτι τόσο βαρύ και δεν το κατάλαβα;” Γιατί συνήθως έχω συνείδηση του τι λέω.

Αλλά όντως αν έμπαινες να δεις το απόσπασμα φαινόταν ότι είπα ότι μια ταλαντούχα γυναίκα όπως είναι η Αναστασία μπορεί να είναι και ευτυχισμένη στα προσωπικά της. Και νομίζω ότι και η ίδια αυτό είπε. Είσαι μια κούκλα και απευθύνω request στην Γκαγκάκη να τη φιλοξενήσουμε και εδώ. Απλά ένιωσα την ανάγκη να το πω και χαίρομαι».

Τί είχε δηλώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και προκάλεσε την ενόχλησή της

Το πρωί της Πέμπτης (29/9) προβλήθηκε η συνέντευξη της Αναστασίας Παντούση στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day». Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο για την συμμετοχή της στη σειρά, «Κόκκινο Ποτάμι» αλλά και για την φημολογούμενη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε τοποθετηθεί με αφορμή τις δηλώσεις της καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός έχει προσπαθήσει να αποφύγει ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή.

«Η Αναστασία Παντούση τι όμορφο κορίτσι, αλλά πρέπει να χαλαρώσει με το προσωπικό της κομμάτι γιατί το να είσαι μια όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός και ταυτόχρονα να είσαι και ευτυχισμένη στην προσωπική σου ζωή, δεν είναι μεμπτό, ίσως δεν μπορεί να το διαχειριστεί… Ίσως επειδή την συνδέσανε ως την πρώτη σύντροφο του Ιωάννη Παπαζήση μετά τον χωρισμό. Δεν είναι άβολο να το συζητήσει».