«Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ» - Η νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη από την έξοδό τους

Πού πέρασε το ζευγάρι το βράδυ της Τετάρτης;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Λεπτό πια δεν κρύβουν τον έρωτά τους η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί χθες 5/10 μια κοινή βραδινή έξοδο στο αγαπημένο τους στέκι, ενώ πριν μερικές μέρες απαθανατίστηκαν και στο Ηρώδειο, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα για ακόμη μια φορά.

Η νέα έξοδος Βανδή - Μπισμπίκη

Συγκεκριμένα, η σπουδαία τραγουδίστρια και ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Πειραϊκή για φαγητό και στην παρέα τους ήταν ο καλός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός. Στο εν λόγω μαγαζί μάλιστα ήταν που είχε γίνει γνωστή η σχέση τους πριν αρκετούς μήνες.

Φυσικά, απαθανάτισαν την όμορφη αυτή στιγμή, με την Δέσποινα Βανδή να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Μανώλη Κονταρό, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ».

Η νέα έξοδος Βανδή - Μπισμπίκη
Instagram / Despina Vandi

Οι σχέσεις της Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφο της Δέσποινας Βανδή, Βασίλη Μπισμπίκη

Η ζωή της οικογένειας της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη άλλαξε όταν το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσαν πως μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Έκτοτε, και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε για την γιορτή της), ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει επίσης δίπλα του μία υπέροχη παρουσία (δείτε την εδώ).

Προτεραιότητα και των δύο βέβαια ήταν ανέκαθεν τα δύο υπέροχα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργος, στα οποία έχουν τεράστια αδυναμία (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Ντέμη για την κόρη του).

Τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή έχουν γνωρίσει και επίσημα τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ όπως όλα δείχνουν, η Μελίνα Νικολαΐδη, όχι μόνο τον έχει συμπαθήσει αλλά του έχει και μεγάλη αδυναμία μιας και την ημέρα των γενεθλίων της ανέβασαν μία φωτογραφία αγκαλιά.

Μελίνα Νικολαΐδη Βασίλης Μπισμπίκης σχέσεις