Ο πραγματικός λόγος που κουτσαίνει - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο πραγματικός λόγος που κουτσαίνει - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Μπορεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη να είχε προγραμματιστεί για σήμερα (6/10) όπου είδαμε και τον Τάσο Χαλκιά έξω από τα δικαστήρια σε έξαλλη κατάσταση, ωστόσο διακόπηκε και αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο 7/10. Να τονίσουμε επίσης πως σήμερα είχαν λάβει κλήση να καταθέσουν ως μάρτυρες συγκεκριμένοι ηθοποιοί -δείτε εδώ αναλυτικά.

Από την άλλη, ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή, «Πρωινό» όπου δεν δίστασε να αποκαλύψει για ποιον λόγο τον βλέπουμε να κουτσαίνει όταν φτάνει στο δικαστήριο.

Το πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

«Είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που έχει και κάποιοι έλεγαν πως το λέγαμε προσχηματικά. Δεν μπορείς να ανεβάσεις τους δείκτες του σακχάρου σε τέτοια επίπεδα που να χρειάζεσαι να κάνεις ενέσεις για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορείς να αλλοιώσεις τις εξετάσεις που κάνει ένας μικροβιολόγος.

Μια εκδήλωση αυτής της ασθένειας είναι πως έχει μια μικρή παράλυση στο ένα του πόδι. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνει και στο άλλο. Προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Όσοι δυστυχώς από τους συνανθρώπους μας έχουν πρόβλημα με τον σακχαρώδη διαβήτη, όλα τα αγγεία του ανθρώπινου οργανισμού αλλοιώνονται».

Το προφητικό γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη στον γιο του πριν "σκάσουν" οι καταγγελίες

Λίγες ημέρες μετά την συγκλονιστική κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ήρθε στην φόρα ένα προφητικό γράμμα που είχε γράψει και δώσει στον γιο του πριν "σκάσουν" οι καταγγελίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες και κριθεί προφυλακιστέος (τώρα έχει αποφυλακιστεί μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου).

Όσα γράφει το γράμμα μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν ο ηθοποιός λέει το γιο του να μην μοιάσει στους πατεράδες και πως τον θαυμάζει πολύ.

«Αυτό που θαυμάζω εγώ δεν είναι κάποιος γνωστός, δεν είναι κάποιος επώνυμος, δεν είναι κάποιος μεγάλος -και στην ηλικία-, είναι κάποιος μικρός, πολύ μικρός που αντιπροσωπεύει μια μεγάλη, πολύ μεγάλη μερίδα του μελλοντικού μας κόσμου. Του κόσμου ολόκληρου, του παρόντος αλλά κυρίως του μέλλοντος. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου».

Και συνεχίζει: «Σε θαυμάζω παιδί μου και μέσα από τον θαυμασμό μου σε εσένα, θαυμάζω όλη τη νέα γενιά. (…) Σου εύχομαι να μην μοιάσεις καθόλου στους πατεράδες σου, να ανοίξεις ένα δρόμο δικό σου γιατί πρέπει και γιατί μπορείς. Παιδί μου, μην ακούς κανέναν παρά μόνο την καρδιά σου (...)».