Άννα Μπεζάν - Δημήτρης Παππάς: Μας δείχνουν για πρώτη φορά το πρόσωπο της κορούλας τους μετά τη γέννα

Αυτή τη μέρα θα τη θυμούνται για χρόνια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, αφού εδώ και λίγες μέρες κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Εμφανώς συγκινημένο(δείτε φωτογραφίες), το ζευγάρι πήρε εξιτήριο και αναχώρησαν μαζί με τη γιαγιά Χριστίνα Παππά για το σπίτι τους. Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα ο Παππάς έκανε την πρώτη του ανάρτηση με μερικές όμορφες φωτογραφίες της κορούλας του και δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συναισθήματά του για τη μέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει αποφασιστεί το όνομα που θα δωθεί στην μικρή(αυτό θα είναι), ενώ σε συνέντευξή της λίγο πριν τη γέννα η Μπεζάν είχε αποκαλύψει τα δύο αρνητικά χαρακτηριστικά της ίδιας και του συντρόφου της που δεν θα ήθελε να κληρονομήσει το παιδί(δείτε ποια είναι).

Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι της Μπεζάν και του Παππά

Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Καλωσόρισες Άγγελε μου !!
Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου σε αυτές τις εικόνες, και σε όλες τις επόμενες που έρχονται !! Όταν το μεγάλο κοριτσάκι μου έφερε στην ζωή το μικρό μας κοριτσάκι, την κορούλα μας ! Η απόλυτη ευτυχία, αγάπη, θαυμασμός σε αυτά τα δυο πλάσματα της ζωής μου ! Το νέο κ πιο όμορφο γεμάτο ουσία κεφάλαιο στη ζωή μας μόλις ξεκίνησε..
@mpezan μου έδωσες ότι πολυτιμότερο θα μπορούσα να αποκτήσω στην ζωή μου!!
Σας αξίζουν αγάπες μου τα καλύτερα..! Είμαι πολύ περήφανος για σένα κ´ είμαι ο no1 fan σου @mpezan (είσαι η καλύτερη ;) γελάς τώρα το ξέρω)..! Υπόσχομαι να φανώ αντάξιος κ των δυο σας στους τίτλους μου!!
Σας αγαπώ !! @mpezan & @christinapappajr !!

Επισης last but not least.. Ευχαριστώ θερμά τον γιατρό μας Μιχάλη Παναγιωτόπουλο που ήτανε δίπλα μας σε όλη αυτή την διαδρομή πέρα από μαιευτήρας μας αλλά σαν φίλος μας κ άνθρωπος που προβληματιζότανε μαζί μας στις ανάγκες μας κ μας έκανε να αισθανθούμε πως είσαι οικογένεια !!
Doc ur the best !!
Ευχαριστούμε το εξαιρετικό προσωπικό του @omilosiaso για την προσοχή που μας δώσανε κ καθοδήγηση σαν νέοι γονείς που είμαστε.

Ξέσπασε σε λυγμούς η Χριστίνα Παππά μιλώντας για την εγγονή της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε στις 4/10 η Χριστίνα Παππά, λίγες μέρες μετά τη γέννηση της εγγονής της. Η ίδια μίλησε για τον γιο της, Δημήτρη και την Άννα Μπεζάν και μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Και η Άννα και ο Δημήτρης ήταν πολύ γενναίοι σε όλο αυτό. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που ένιωσα, δεν περιγράφονται με λόγια. Είμαι συνέχεια συγκινημένη. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία, το είχαν έτσι και με τα πανάκια στο νοσοκομείο και έπαθα… δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που ένιωσα.

Όταν ήμουν πιο μικρή ήθελα να κάνω και άλλο παιδί γιατί η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Από ένα γεγονός που συνέβη στη ζωή μου και πέρασα ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, επικεντρώθηκα στον εαυτό μου και στον γιο μου», είπε με δάκρυα στα μάτια η Χριστίνα Παππά.