Επικό το σχόλιο του Άκη Πετρετζίκη - Βρήκε ευκαιρία να προμοτάρει τη δουλειά του μέσα από την κηδεία του Άγγελου στον ''Σασμό''

Αν μη τι άλλο έχει χιούμορ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κηδεία του Άγγελου στο Σασμό φαίνεται να μην άφησε κανέναν ασυγκίνητο, αφού πέρα από τα κλάματα των πρωταγωνιστών και την οργή των τηλεθεατών, κάποιοι βρήκαν ευκαιρία με πολύ χιούμορ να προμοτάρουν τη δουλειά τους. Πρώτος στη σειρά η σελίδα Τελεταί Μπούκουρα, που μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις και στη συνέχεια ακολούθησε ο Άκης Πετρετζίκης, που μέσα στη θλίψη της απώλειας είπε να δώσει και hints για μια συνταγή, γιατί η ζωή...συνεχίζεται.

Και μπορεί αυτή την περίοδο να είναι πολύ απασχολημένος με την ανατροφή του μικρού Αχιλλέα(δείτε τον να του μαθαίνει βήματα), αλλά και με την μπέμπα του, ο ταλαντούχος σεφ όμως δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να διαφημιστεί και μάλιστα με πολύ έξυπνο τρόπο.

Η επική ανάρτηση από τις Τελεταί Μπούκουρα που σχολιάστηκε από τον Πετρετζίκη

Η γνωστή σελίδα Τελεταί Μπούκουρας ανέβασε στο Facebook μια χιουμοριστική ανάρτηση για την κηδεία του Άγγελου, την οποία δεν άφησε αναπάντητη ο Άκης Πετρετζίκης.

«Τι γίνεται πια σε αυτή τη σειρά» ήταν η λεζάντα, που συνοδευόταν με τη φωτογραφία του Άγγελου στο φέρετρο.

Τότε ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε από κάτω με χιούμορ: «Όταν έχεις δουλειά εσύ, έχω και εγώ!», ενώ παράλληλα έβαλε τη συνταγή του για κόλλυβα.

Ο Άκης Πετρετζίκης έδωσε συνταγή για κόλυβα

Μεταδίδει και στον γιο του το μαγειρικό του ταλέντο

Ο γνωστός σεφ είπε να μεταδώσει κάποιες από τις γνώσεις του στον μικρό και έφτιαξαν μαζί ένα γλυκό που το επιτάσσει και η μέρα.

Πρόσφατα γιόρτασαν και τα πρώτα γενέθλια του Αχιλλέα με τους δυο γονείς να του ετοιμάζουν σούπερ πάρτι, που θα του έμενε αξέχαστο. Παράλληλα του έμαθαν και κολύμπι σε πισίνα όπου βρέθηκαν στις διακοπές τους και όπως θα διαπιστώσετε και από την κοιλιά της συζύγου του, η μπέμπα δε θα αργούσε να έρθει σε αυτόν τον κόσμο όπως και έγινε!

Έφτιαξαν λοιπόν τη Φανουρόπιτα που επίτασσε η ημέρα, την πήγε στην εκκλησία με τον γιο του δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία του μικρού Αχιλλέα την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο:

«Πήγαμε και Φανουρόπιτα στην εκκλησία».

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη πήγε φανουρόπιτα στην εκκλησία