"Έσπρωξε τη γιαγιά και χτύπησε το κεφάλι της! Μόλις το..." - Η εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα για τον πατέρα της

"Είναι δύσκολο να φύγει αυτή η εικόνα από το μυαλό μου" - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν περίπου έναν χρόνο η Τζούλια Νόβα, η οποία έχει δημιουργήσει με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο την δική της όμορφη οικογένεια και είναι πιο καλά από ποτέ (βέβαια υπάρχουν και αρκετές δυσκολίες στο μεγάλωμα της μικρής).

Ωστόσο, η όμορφη παρουσιάστρια πριν καιρό είχε ανοίξει την καρδιά της και είχε μιλήσει ανοιχτά στην εκπομπή Πρωινό για την σχέση της με τους γονείς της και κυρίως με τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας πως ήταν εξαφανισμένος για πολλά χρόνια.

Η σχέση της Τζούλια Νόβα με τον πατέρα της

"Στην Ελλάδα όταν ήρθα ήμουν 13 ετών. Με τον μπαμπά μου τώρα δεν έχω καθόλου σχέσεις. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6. Από τα 6 μέχρι τα 9 ήταν εξαφανισμένος, νόμιζα πως είχε πεθάνει. Όταν μετά εμφανίστηκε εγώ ήμουν πιο αντιδραστική απέναντί του. Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά. Πάντα αισθανόμουν πως είχε μια περίεργη ενέργεια. Ίσως αν μου έδειχνε παραπάνω αγάπη μπορεί και να το προσπερνούσα. Ήταν στον δικό του πλανήτη. Τον ενδιέφεραν μόνο οι κοπέλες του και εγώ το καταλάβαινα. Ερχόταν σπάνια για να με δει. Και στα γενέθλια ερχόταν με το ζόρι.

Μέχρι και το δώρο που έφερνε ήταν αγορασμένο από τη μαμά του. Με τη μαμά του είμαστε πολύ καλά, κρατάμε επαφές. Στα 18 μου έψαξε για να με βρει, τηλεφωνικώς. Αυτά που ξεστόμισε με απώθησαν ακόμη πιο πολύ. Δεν είχε δώσει για μένα ποτέ ένα ευρώ και στα 18 μου βρήκε το τηλέφωνο της μαμάς μου και είπε πως ήρθε η ώρα να τον βοηθήσω οικονομικά. Η μαμά μου θύμωσε πολύ. Είμαι πλέον πολύ ψύχραιμη. Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα σημείο που είπα από το να κάτσω να στενοχωριέμαι, τον βγάζω τελείως αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου. Βία μέσα στο σπίτι υπήρξε μόνο μια φορά. Τη μέρα που έφευγε, πήγε να σηκώσει χέρι πάνω στη μαμά. Έσπρωξε και τη γιαγιά και χτύπησε το κεφάλι της. Μόλις το είδε η μαμά αυτό έγινε ο κακός χαμός. Καθόμουν στην πόρτα του δωματίου και τα παρακολουθούσα. Τον πετάξαμε έξω. Είναι δύσκολο να φύγει αυτή η εικόνα από το μυαλό μου", είχε αποκαλύψει η Τζούλια Νόβα.

Η σχέση της Τζούλια Νόβα με τον πατέρα της
NDP

Η τραγωδία που έζησε πριν 13 χρόνια

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/9 η Τζούλια Νόβα, η οποία αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο περιστατικό με την κόρη της (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) αλλά και στη δολοφονία της θείας της.

«Εφόσον ο πατέρας μου απουσίαζε, δεν μου λείπει, δεν τον αισθάνομαι σαν μπαμπά. Στα 14 μου, η μητέρα του φίλου μου, θεωρούσε ότι επειδή ήμουν ξένη, ήμουν και ελευθέρων ηθών κι ας ήμουν μωράκι ακόμα, ήταν το πρώτο μου αγόρι. Συναντιόμασταν στο σχολείο, χεράκι χεράκι, φιλάκι… Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο. Το πρώτο μου αγόρι μου, για να μη με χάσει, μου έλεγε πως είμαι άσχημη και ότι δεν θα με αγαπήσει άλλος.

Μου λείπει η θεία μου, τη χάσαμε πριν από 13 χρόνια. Μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.