«Με τον σύντροφό μου έχουμε κάνει...» - Η εξομολόγηση της Ευαγγελίας Συριοπούλου για τον πατέρα του παιδιού της

«Είμαστε 12 χρόνια μαζί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε η Ευαγγελία Συριπούλου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της (δείτε τον εδώ), αλλά και στο γιο της, καρπό του έρωτα τους.

Αποκάλυψε πως αισθάνεται όταν χρειάζεται να αποχωρίζεται το μωρό της λόγω της δουκειά, ενώ μίλησε και για τη σχέση με τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί 12 χρόνια.

Η εξομολόγηση της Συριοπούλου για την σύντροφό της

«Δεν ήταν δύσκολος ο αποχωρισμός, τώρα για τη δουλειά με το παιδί, γιατί το έφτιαξα πολύ ωραία, δεν έγινε βίαια και τελευταία στιγμή...Δεν έφυγε ξαφνικά η μαμά από το σπίτι. Σιγά σιγά πήγαινε η μαμά για μια ωρίτσα. Το παιδί μου είπε πρώτα μαμά. Είμαι εντελώς χαζομαμά. Με τον άντρα μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, είμαστε 12 χρόνια μαζί, είμαστε σαν παντρεμένοι...Θα δούμε...με την βάπτιση, μπορεί...» είπε η ηθοποιός.

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει το μωράκι της

Μια πολύ τρυφερή της στιγμή μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο instagram η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά «Έλα στη θέση μου». Συγκεκριμένα έκανε ένα Post στο οποίο είναι αγκαλιά με το γιό της σε ένα δωμάτιο του σπιτίου τ οποίο φαίνεται να έχει μετατραπεί σε playroom.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον οικονομολόγο, Στράτο Πατσατζή. Συγκεκριμένα, στις 31 Οκτωβρίου 2021, η ηθοποιός γέννησε το πρώτο τους παιδί και από τότε και οι δύο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα στην κάμερα του «Happy Day» , μιλώντας για τους ρυθμούς της ζωής της μετά την γέννα (Δείτε εδώ πόσα κιλά κατάφερε να χάσει μέσα σε τρεις μήνες).

Στο στιγμιότυπο κρατάει αγκαλία τον 7 μηνών γιό της ο οποίος είναι γυρισμένος πλάτη και έχει αλλάξει μόλις pamper.