«Ένα μεγάλο φιλί να στείλω...» - Η όλο νόημα απάντηση της Φαίης Σκορδά στην Ελεονώρα Μελέτη

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ένα μεγάλο φιλί να στείλω...» - Η όλο νόημα απάντηση της Φαίης Σκορδά στην Ελεονώρα Μελέτη

Το πρωί της Φαίης Σκορδά ξεκίνησε διαφορετικά την Τετάρτη 12/10 στο "Πρωινό μας", καθώς η Αφροδίτη Γραμμέλη απουσίαζε από το πάνελ. Μπορεί αυτό να είναι προσωρινό, ωστόσο η παρουσιάστρια στον αέρα μίλησε για τις αλλαγές που ακούγονται πως θα πραγματοποιηθούν γενικότερα στην εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Παρτσώλης και η Ελεάνα Τρυφίδου μπήκαν για σήμερα στην παρέα και την ομάδα και η πρώτη βρήκε την ευκαιρία να εξηγήσει πως το ρεπορτάζ της Ελεονώρας Μελέτη, κατά το οποίο η ίδια αναζητούσε νέους συνεργάτες, ήταν λανθασμένο, διότι μόνο προσθετικές θα είναι οι αλλαγές που θα συμβούν. Και το έκανε "πετώντας" μία ατάκα όλο νόημα.

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για τις αλλαγές στο "Πρωινό μας"

«Τι αλλαγές είναι αυτές; Ένα μεγάλο φιλί να στείλω στην Ελεονώρα και στην όμορφη παρέα της. Έβλεπα πριν στο καμαρίνι και έλεγαν αλλαγές στην ομάδα της Φαίης. Πολύ διακριτικά όλοι. Το είπαμε, θα κάνουμε κάποιες αλλαγές, όχι όμως αυτές τις σημερινές. Το είπαμε, προσθετικές θα είναι. Περαστικά στην Αφροδίτη Γραμμέλη», είπε χαρακτηριστικά.

Τι κρύβεται πίσω από αυτές τις φήμες

Πράγματι, η Φαίη Σκορδά επιθυμεί να ανατρέψει τα δεδομένα του "Πρωινό μας", προσθέτοντας θεματολογίες, πρόσωπα και στήλες πιθανώς, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ χαμηλά και αυτό δεν συμφέρει ούτε την ίδια ούτε και το κανάλι. Στόχος τους είναι να "κερδίσουν" το κοινό, προκαλώντας με σωστό τρόπο το ενδιαφέρον του.

Πρωινή ζώνη

  • MEGA: Πάμε Δανάη 11,3
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα 4,2
  • STAR: BreakFast@Star 6,8
  • ALPHA: Super Κατερίνα 12,3
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 12,5
  • ΣΚΑΙ: Πρωινό μας 7,1