Συγκινούν οι δηλώσεις συγγενών για το τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη η πρώην παίκτρια του GNTM 4

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινούν οι δηλώσεις συγγενών για το τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη η πρώην παίκτρια του GNTM 4

Η νικήτρια του GNTM 4 παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένας 60χρονος, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ακαριάια. Να τονίσουμε πως το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στις τρεις τα ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου.

Μάλιστα, σε σοκ βρίσκεται και ο πατέρας της ο οποίος έμαθε για το τραγικό συμβάν μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς ο ίδιος βρίσκεται στην Κέρκυρα. Από την άλλη, μάρτυρες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» αναφορικά με το τραγικό συμβάν.

Αυτόπτες μάρτυρες & συγγενείς του θύματος μιλούν για το τροχαίο που ενεπλάκη νικήτρια του GNTM 4

Λίγα λόγια για την νικήτρια του ριάλιτι που ενεπλάκη στο δυστύχημα

Είναι 20 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, ενώ ως άνθρωπος δηλώνει οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη, υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.

Η πρώτη φορά που πόζαρε ήταν στα 16 της, στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και τότε ήταν που την κέρδισε το μόντελινγκ. Όταν τελείωσε το σχολείο, η ίδια αποφάσισε να αφήσει την Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό της.