«Δεν ντρέπεσαι; Άθλιε, βρωμερέ!» - Φορτισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδη στον αέρα της εκπομπής "Ώρα Ελλάδος"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ντρέπεσαι; Άθλιε, βρωμερέ!» - Φορτισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδη στον αέρα της εκπομπής

Καλεσμένοι στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος ήταν το πρωί της Πέμπτης 13/10 ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Χρήστος Σπιρτζής, οι οποίοι μίλησαν για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό (δείτε εδώ τις μαρτυρίες που "καίνε" τον 53χρονο).

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για συγκάλυψη των ανθρώπων που εμπλέκονται, καθώς θεωρεί ότι θα έπρεπε να έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματά τους, ωστόσο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τον διέψευσε και εξήγησε ακριβώς γιατί συμβαίνει αυτό. Η στάση του, όμως, τον αναστάτωσε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συγκρατηθεί και να ξεσπάσει στον αέρα.

Το ξέσπασμα του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση της 12χρονης

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε πραγματικά, είναι πολύ χυδαίο αυτό που κάνετε. Εγώ ισχυρίζομαι ότι ο κύριος Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη την υπόλοιπη ζωή του και γι' αυτό που έγραψε και γι' αυτά που λέει. Πια άθλιο βρωμερό κόμμα από το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του τόπου, είναι βρωμεροί οι άνθρωποι και αυτά τα υπονοούμενα που πετάνε.

Ξέρει πολύ καλά ο κύριος Σπίρτζης ότι ο κύριος Θεοδωρικάκος αν έβγαζε ένα όνομα στη δημοσιότητα θα διέπραττε βαρύ ποινικό αδίκημα. Ο μόνος που έχει την δυνατότητα να βγάλει ονόματα στη δημοσιότητα είναι η Δικαιοσύνη», είπε αρχικά και επειδή ο συνομιλητής του τον διέκοψε άρχισε να του φωνάζει:

«Μη με διακόπτεται κύριε. Είστε ένας συκοφάντης. Άθλιος συκοφάντης, βρωμερός, τρισάθλιος» και συνέχισε: «Ξέρει ο αρχιψεύταρος ότι ο Υπουργός δεν μπορεί να βγάλει τα ονόματα στη δημοσιότητα και βγαίνει και κάνει αυτή την κριτική, για να πάρει ψήφους πάνω σε ένα παιδάκι και δεν ντρέπεται. Είσαι και πατέρας και δεν ντρέπεσαι. Άθλιε, βρωμερέ».

Στο φως η απολογία των δύο δραστών - Εκείνοι "έδωσαν" την μητέρα της ανήλικης

Η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ, αφού πέρα από τους κατηγορούμενους οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, η μητέρα της ανήλικης συνελήφθη, όπως και ο πατέρας της λίγο νωρίτερα, ενώ και η σύζυγός του 53χρονου δράστη αναμένεται να συλληφθεί.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, η ρεπόρτερ εξήγησε τι ακριβώς ανέφεραν στην απολογία τους οι δράστες, αλλά αποκάλυψε και αν είχαν σχέση με την κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε η γυναίκα που έφερε στη ζωή την κοπέλα.

«Το δικαίωμα της σιωπής το κράτησαν όσον αφορά στα υπόλοιπα αδικήματα που τους αποδίδονται, και την μαστροπεία την αρνήθηκαν, και ομολόγησαν μόνο ότι συνευρέθηκαν με την 12χρονη και μάλιστα με την θέλησή της.

Ο 53χρονος είπε ότι πήγε μαζί της με την θέλησή της και ότι δεν έγινε κάτι παρά την θέλησή της και ο 42χρονος είπε ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής, την οποία αμοιβή δεν την έδωσε στον 53χρονο, που φέρεται να λένε και οι δύο ότι δεν γνωρίζονται, αλλά την έδωσε στο κορίτσι», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε: «Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος μίλησε για την μάνα και μάλιστα αναφέρθηκε σε μηνύματα που υπήρχαν μεταξύ τους, που, σύμφωνα με τον ίδιο, η μάνα του ζήταγε λεφτά για να μην αποκαλύψει όλο αυτό. Βεβαίως, τα στοιχεία που έρχονται από την αστυνομία είναι ότι υπήρχαν και εμβάσματα προς τον λογαριασμό της μητέρας από τον 53χρονο. Να σας πω εδώ ότι έχουμε και παρέμβαση της Αρχής, γιατί έχουμε ξέπλυμα χρήματος».