Ποιος είναι πρωινιάτικα: «Δε ξέρω πόσο θα αντέξω σαν μάνα...» - Σπάραξε στο κλάμα η Μπέττυ Μαγγίρα

«Δε μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποιος είναι πρωινιάτικα: «Δε ξέρω πόσο θα αντέξω σαν μάνα...» - Σπάραξε στο κλάμα η Μπέττυ Μαγγίρα

Μια διαφορετική έναρξη ήταν η σημερινή για την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, καθώς η Μπέττυ Μαγγίρα έντονα συναισθηματικά φορτισμένη έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα σχετικά με την υπόθεση του 53χρονου όπου βίαζε και έκδιδε 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό.

Οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση είναι ανατριχιαστικές, αφού συνελήφθησαν και οι δυο γονείς της ανήλικης, ενώ το παιδάκι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το ξέσπασμα της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή

Η Μπέττυ Μαγγίρα η οποία δεν ασχολείται με την εν λόγω υπόθεση, καθώς η εκπομπή είναι καθαρά ψυχαγωγική, ξέσπασε μη μπορώντας να διαχειριστή τα όσα έχουν αποκαλυφθεί.

«Σήμερα νιώθω ότι δεν είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες και είναι τώρα 2-3 μέρες που νιώθω ότι κάτι με πνίγει και θέλω να πω κάτι για όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις δε μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα.

Σαν άνθρωπος δε μπορώ να πω ότι δε με επηρεάζει σε ψυχικό επίπεδο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Δε μπορώ να πω ότι σαν μάνα μιας 12χρονης και μιας 8χρονης κόρης όλο αυτό δε με έχει αναστατώσει…. Υπάρχουν μέρες που θέλουμε και είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να περάσετε καλά αλλά δε μπορούμε να βγούμε και να χορεύουμε και να τραγουδάμε. Δε μας αφήνει κάτι μέσα από τη ψυχή μας. Δε ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξουμε να γυρνάμε πλάτη στην τόσο σκληρή πραγματικότητα εμείς που κάνουμε ψυχαγωγία και αυτή να μας χτυπάει την πλάτη να γυρίσουμε να την κοιτάμε κατάματα.

Δε ξέρω πόσο θα αντέξω σαν μάνα να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους με τα αρρωστημένα μυαλά να μην τιμωρούνται πιο αυστηρά. Έχω θυμό, οργή, που τα κορίτσια και τα αγόρια που θα βγουν αύριο μεθαύριο στην κοινωνία διατρέχουν αυτό τον κίνδυνο. Δε γίνεται να μη μας επηρεάζει… Να βροντοφωνάξω κι εγώ και όλοι μας οι νόμοι να γίνουν πιο αυστηροί, να μην καταδικάζονται μόνο 10 και 15 χρόνια αυτοί οι άνθρωποι και να βγαίνουν και να κάνουν ξανά και ξανά το ίδιο και να παίρνουν στον λαιμό τους αθώες ψυχές. Πρέπει να σταματήσει αυτό» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και κάθισε γιατί δεν άντεξε άλλο την πίεση.

Στο φως η απολογία των δύο δραστών - Εκείνοι "έδωσαν" την μητέρα της 12χρονης

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, η ρεπόρτερ εξήγησε τι ακριβώς ανέφεραν στην απολογία τους οι δράστες, αλλά αποκάλυψε και αν είχαν σχέση με την κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε η γυναίκα που έφερε στη ζωή την κοπέλα.

«Το δικαίωμα της σιωπής το κράτησαν όσον αφορά στα υπόλοιπα αδικήματα που τους αποδίδονται, και την μαστροπεία την αρνήθηκαν, και ομολόγησαν μόνο ότι συνευρέθηκαν με την 12χρονη και μάλιστα με την θέλησή της.

Ο 53χρονος είπε ότι πήγε μαζί της με την θέλησή της και ότι δεν έγινε κάτι παρά την θέλησή της και ο 42χρονος είπε ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής, την οποία αμοιβή δεν την έδωσε στον 53χρονο, που φέρεται να λένε και οι δύο ότι δεν γνωρίζονται, αλλά την έδωσε στο κορίτσι», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε: «Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος μίλησε για την μάνα και μάλιστα αναφέρθηκε σε μηνύματα που υπήρχαν μεταξύ τους, που, σύμφωνα με τον ίδιο, η μάνα του ζήταγε λεφτά για να μην αποκαλύψει όλο αυτό. Βεβαίως, τα στοιχεία που έρχονται από την αστυνομία είναι ότι υπήρχαν και εμβάσματα προς τον λογαριασμό της μητέρας από τον 53χρονο. Να σας πω εδώ ότι έχουμε και παρέμβαση της Αρχής, γιατί έχουμε ξέπλυμα χρήματος».