«Με έχει πιάσει μεγάλη ταχυπαλμία» - Αναστάτωση στον αέρα του "Πάμε Δανάη" με την Μπάρκα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με έχει πιάσει μεγάλη ταχυπαλμία» - Αναστάτωση στον αέρα του

Η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στην περιοχή του Κολωνού έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και σε κάθε πάνελ που σχολιάζονται όλες οι εξελίξεις, οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι βγαίνουν εκτός εαυτού, κάθε φορά που μιλούν για τους δύο άντρες που ασέλγησαν στο σώμα της ανήλικης κοπέλας.

Τα παραδείγματα είναι πολλά, από τον Γιώργο Λιάγκα που τα έβαλε μέχρι και με τους συνεργάτες του, μέχρι και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δήλωσε πως αισθάνεται μεγάλο πόνο για αυτό το παιδί και τις συνθήκες στις οποίες ζούσε όλο αυτό το διάστημα. Έτσι, λοιπόν, και η Δανάη Μπάρκα κατά τη διάρκεια του Πάμε Δανάη, μίλησε για το θέμα και ξέσπασε βλέποντας τα πρόσωπα των βιαστών.

Τα έχασε η Δανάη Μπάρκα με την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

«Μπορώ να παρακαλέσω να βλέπω την Άννα και όχι τους δύο αυτούς ανθρώπους; για όσο μιλάμε γι’ αυτό το θέμα; Γιατί αλήθεια τα έχω χάσει τόσο πολύ που με έχει πιάσει μια μεγάλη ταχυπαλμία βλέποντας αυτά τα πρόσωπα και σκεπτόμενη τι έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στο φως η ιατροδικαστική της 12χρονης

Στο φως είναι η ιατροδικαστική έκθεση της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης στον Κολωνό και επιβεβαιώνονται όσα κατήγγειλε η μικρή.

Μετά από εντολή της Ασφάλειας Αττικής, ιατροδικαστές του Πανεπιστημίου Αθηνών εξέτασαν την ανήλικη και συγκεκριμένα την ιατροδικαστική εξέταση πραγματοποίησαν οι κ.κ. Κάτσιος και Σακελλιαδης.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό και το eReportaz, προκύπτει ότι η ανήλικη κοπέλα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πολλαπλώς από ενήλικους άνδρες ενώ διαπιστώθηκε πλήρης ρήξη του παρθενικού υμένα, δηλαδή, πλήρη διακόρευση!

Επιπλέον, η ανήλικη εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο της Ασφάλειας, ενώ έχει γίνει γνωστό πως η ψυχολογική της κατάσταση είναι αρκετά άσχημη.