«Γιατί βιάζεστε κύριοι συνάδελφοι να κλείσει το θέμα; Για να παίξουμε GNTM και Survivor;» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Κολωνό

Έξαλλος ο παρουσιαστής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γιατί βιάζεστε κύριοι συνάδελφοι να κλείσει το θέμα; Για να παίξουμε GNTM και Survivor;» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Κολωνό

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης, δεν έχει κρύψει λεπτό την οργή του κατά του 53χρονου και των υπολοίπων 213 προσώπων που εμπλέκονται σε αυτή. Καθημερινά και πολλές φορές κατά την διάρκεια της εκπομπής έχει κάνει ξεσπάσματα με αφορμή τα όσα μαθαίνει και προκαλούν ανατριχίλα.

Να σημειωθεί πως έχει συλληφθεί τόσο ο πατέρα της ανήλικης (δείτε εδώ το λόγο), όσο και η μητέρα για μαστροπεία, ενώ αναμένεται και η σύλληψη της γυναίκας του 53χρονου.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για τον Κολωνό

«Επειδή μιλάω με κόσμο έξω από την εκπομπή, είναι όλοι σοκαρισμένοι. Είμαστε όλοι γονείς και δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πώς αυτά τα τέρατα, θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι αυτό το 11χρονο πλάσμα φταίει, επειδή το είχαν μάθει έτσι, που σε αυτή την ηλικία δεν ξέρεις ούτε να ουρήσεις. Θα πάνε αυτά τα τέρατα αυτά ότι συνευρεθήκαμε μαζί του με συναίνεση. Συναίνεση από ένα 11χρονο παιδί, τέρατα; Πώς γίνεται;», είπε οργισμένος.

Ενώ, ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος και με συναδέλφους του που βιάζονται να κλείσει η υπόθεση «Γιατί βιάζεστε κύριοι συνάδελφοι να κλείσει το θέμα; Για να παίξουμε GNTM και Survivor;», είπε.

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του 53χρονου για την υπόθεση

Η 12χρονη που βιάστηκε και εκδιδόταν εξαιτίας του 53χρονου άνδρα στον Κολωνό αναγνώρισε πολλά από τα πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή και αυτό έχει ανατρέψει τα δεδομένα. Ο δράστης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και το βράδυ της Τετάρτης 12/10 ο δικηγόρος του μίλησε στο Live News, ώστε να εξηγήσει τι συμβαίνει.

Ο ίδιος, λοιπόν, ανέφερε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη και πως πρέπει να διερευνηθούν πολλά στοιχεία από τις Αρχές μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ωστόσο αυτό που τόνισε είναι πως η δικογραφία μέχρι αυτό το στάδιο δείχνει πως όλα είναι πολύ διαφορετικά από όσα προβάλλονται στα media.

«Είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο, έχουν κατασχεθεί τα κινητά και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του κατηγορούμενου», είπε αρχικά. Και συμπλήρωσε: «Με το μέχρι τώρα υλικό της δικογραφίας αυτό που έχει βγει προς τα έξω με αυτό που έχει συμβεί απέχει πάρα πολύ».