Ακραίο περιστατικό έξω από το σπίτι της Φαίης Σκορδά - Οι φωνές, οι βρισιές και η παρέμβαση της αστυνομίας

Η εξομολόγηση της στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ακραίο περιστατικό έξω από το σπίτι της Φαίης Σκορδά - Οι φωνές, οι βρισιές και η παρέμβαση της αστυνομίας

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας, με αφορμή την συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της στο πλατό. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε ένα ακραίο περιστατικό που σημειώθηκε έξω από το σπίτι της με άγνωστο άνδρα που είχε εμμονή μαζί της.

Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΙ

«Είχα κάποια στιγμή ένα θέμα έξω από το σπίτι μου με κάποιον, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν θέματα, και είχα καλέσει την αστυνομία...», αποκάλυψε.

«Δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Ήρθε η αστυνομία και αυτός ο άνθρωπος μιλούσε πολύ άσχημα, έβριζε τους αστυνομικούς, δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση προφανώς. Ήταν επιθετικός και απέναντί μου και οι αστυνομικοί ήταν νέα παιδιά που ήταν τόσο ήρεμα, τόσο ψύχραιμα. Εγώ απορώ πως ήταν τόσο ψύχραιμοι, είναι μάλλον εκπαιδευμένοι...και μου εξήγησαν «αν θα πάτε να κάνετε μήνυση, τότε θα προσχωρήσουμε σε αυτό. Αν δεν κάνετε τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά μπορούμε με συνομιλία να τον ηρεμήσουμε… και μη φοβόσαστε» και το εχω ζήσει πριν λίγο καιρό αυτό που σας λέω», είπε, λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα της για την υπόθεση στον Κολωνό.

Φωτογραφίες από το σπίτι της

Η μεζονέτα της βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο και είναι πολύ κοντά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μάλιστα, πριν μπει στο σπίτι το ανακαίνισε από την αρχή.

Οσον αφορά λοιπόν τη διακόσμηση το σπίτι της Φαίης Σκορδά έχει παραμυθένια χαλιά, μαρμάρινο δάπεδο, ενώ η λευκή κουζίνα κλέβει την παράσταση Επίσης, διαθέτει και ένα μικρό δωμάτιο που έχει όργανα γυμναστικής. Εντυπωσιακή είναι και η κρεβατοκάμαρα της, όπου επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις χωρίς εντάσεις. Το κεφαλάρι είναι στις αποχρώσεις του καφέ και τα μαξιλάρια στις αποχρώσεις του εκρού.

Πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πολλές γωνιές της μεζονέτας της οι οποίες είναι εντυπωσιακές. Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο με την πισίνα και την απίστευτη θέα.