«Εγώ έχω πέντε φίλους...» - Αυτές είναι οι πραγματικές σχέσεις του Άγγελου Μπράτη με την Έλενα Χριστοπούλου

Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Πριν από λίγες ημέρες ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου αναφέρθηκε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων δεν δίστασε να εξομολογηθεί τον χωρισμό του (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην σύντροφός του). Μάλιστα, θέλησε να δώσει και την δική του απάντηση για τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day»

«Χαίρομαι που για πρώτη φορά η ελληνική τηλεόραση έδειξε ένα γκέι ζευγάρι, τόσο απλό, τόσο καθημερινό και χωρίς καμία διάθεση προβολής. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία. Είμαι και πάλι μόνος και καλό είναι να το αφήσουμε εδώ αυτό. Είναι λίγο νωρίς αυτή την στιγμή για να ερωτευτώ ξανά.

Όσον αφορά την Έλενα Χριστοπούλου, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Έλενα Χριστοπούλου δεν με ξέρει τόσο καλά επειδή βρεθήκαμε δυο φορές σε ένα πλατό. Δεν είναι φίλη μου. Εγώ έχω πέντε φίλους στη ζωή μου και κανείς δεν δουλεύει στην τηλεόραση».

Τί δηλώσεις είχε κάνει η Έλενα Χριστοπούλου για τον Άγγελο Μπράτη

Το πρωί της Πέμπτης (15/9) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ αναφορικά με το J2US καθώς οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς ενώ από την άλλη πολλά είναι τα ονόματα φωτιά που έχουν ακουστεί (δείτε εδώ το τρέιλερ που έχει βγει στον αέρα).

Ανάμεσα σε εκείνους λοιπόν που θα συμμετέχουν είναι και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, η Άντζελα Δημητρίου, ο Σώτης Βολάνης και ο Άγγελος Μπράτης. Έτσι λοιπόν η Έλενα Χριστοπούλου η οποία συνεργάστηκε με τον Άγγελο Μπράτη στο GNTM, δεν δίστασε να σχολιάσει την μελλοντική συμμετοχή του.

«Έχω σοκαριστεί. Το ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μου κάνει εντύπωση. Ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα να ακούσω».