Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Στικούδη - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

«Πέρασε ένας χρόνος...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Στικούδη έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πέρα από τα επεαγγελματικά της όπου όπως βλέπουμε πηγαίνουν πολύ καλά, το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά της.

Συγκεκριμένα, η σημερινή (15/10) ημέρα είναι αρκετά ιδιαίτερη για την ίδια μας και σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο έφερε στον κόσμο για πρώτη φορά τον καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη (δείτε εδώ την διαφορά ηλικίας τους).

Έτσι λοιπόν, με αφορμή τα γενθέλια του γιου της όπου του έχει και τεράστια αδυναμία, θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Πέρασε ένας χρόνος… Ένας χρόνος γεμάτος συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια… Και μόνο στη σκέψη των επόμενων χρόνων…μαζί σου!».

Η τρυφερή ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού

Την Κατερίνα Στικούδη είδαμε καλεσμένη στο πλατό του «Happy Day» σήμερα 7/10 και η θεματολογία ήταν πλούσια. Φυσικά ξεχώρισε και η πρεμιέρα του J2US, στο οποίο θα είναι στα backstage για άλλη μια χρονιά, ενδιαφέρον όμως είχαν και οι απαντήσεις για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την ερώτηση για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Για τον σύζυγό της πάντως μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αφού έχουν βρει ο ένας το λιμάνι του στο πρόσωπο του άλλου. Και μπορεί γενικά ως ζευγάρι να κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο η Στικούδη δεν διστάζει ποτέ να εκφράζει την αγάπη της και τον θαυμασμό της για εκείνον(δείτε τα σημερινά της λόγια).

Απάντησε λοιπόν στην ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

«Δεν θα το δήλωνα ούτως ή άλλως. Είναι κάτι που δεν θα σου πω ούτε όχι ούτε ναι. Δεν θα πω έκλεισα, γιατί δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή».