Πρέπει να τους κοίταζαν όλοι - Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Τάμτα και τον Πάρι Κασιδόκωστα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι η Τάμτα με τον πάρι Κασιδόκωστα. Το ζευγάρι μπορεί να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους σχέση, ωστόσο που και που τους βλέπουμε σε εξόδος που κάνουν μαζί όπως η τελευταία της στην παραλία..

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε σε σπάνι έξοδο όπου κατάφερα να "μαγνητίσουν τα βλέμματα" για μια ακόμη φορά.

Το ζευγάρι βρέθηκε στη βάφτιση του γιου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι όπου μάλιστα πόζαραν όλοι μαζί.

Σπάνια έξοδος για την Τάμτα και τον Πάρι Κασιδόκωστα

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Αποκλειστική φωτογραφία
Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας

Η Τάμτα αποκάλυψε αν θα παντρευτεί με τον Κασιδόκωστα

Η Τάμτα έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική και εκτενή συνέντευξη στο κανάλι του Phipster στο youtube και μεταξύ των όσων είπε μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της και το μέλλον αυτής. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια είναι μαζί στη ζωή με τον Πάρις Κασιδόκωστα και είναι πολύ καλά μαζί.

Αν και είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης αυτό στη συνέχεια σκίστηκε και κάποιοι νόμισαν πως υπήρξαν ρωγμές στο ζευγάρι. Η ίδια επιβεβαίωσε πως παρά τις διαφορές στον χαρακτήρα τους συνεχίζουν μαζί και πως αν θα παντρευόταν αυτό θα γινόταν σχεδόν για να γίνει με τον πιο απλό και λιτό τρόπο, μιας και το έχει ξαναζήσει το όλο παραμύθι.

«Έχω παντρευτεί, έχω βάλει νυφικό, το έχω κάνει μια φορά. Δεν ήμουν και ποτέ το κορίτσι που ονειρευόταν να παντρευτεί. Παρ’ όλα αυτά έκανα πολύ μικρή τον γάμο. Αν τύχει δεύτερη φορά απλά, λιτά. Δεν μπορώ…Ναι είμαι ερωτευμένη, πάνε χρόνια… Τι να φύγει ο έρωτας; Είναι μεγάλη συζήτηση. Ουσιαστικό συναίσθημα για μένα είναι η αγάπη. Για μένα προσωπικά η αγάπη είναι, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από αυτό.

Ο Πάρις έχει έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό. Εγώ δεν είμαι τόσο ενθουσιώδης. Είμαι σχεδόν ξινή. Ενθουσιάζεται με πράγματα και μου φαίνεται πάρα πολύ cute! Το θαυμάζω αυτό και με τρελαίνει. Με ανανεώνει…» εξομολογήθηκε η Τάμτα.