«Είναι γελοίοι, πραγματικά» - Φανερά εκνευρισμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τις φήμες που τον θέλουν γκέι

«Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά είμαι και θέλω εγώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είναι γελοίοι, πραγματικά» - Φανερά εκνευρισμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τις φήμες που τον θέλουν γκέι

Στην κάμερα της εκπομπής, «Open Weekend» παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε για την σύντροφό του, Νάνσυ με την οποία είναι πιο έτοιμη από ποτέ να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους -δείτε εδώ την ανακοίνωση γάμου που είχε κάνει πρόσφατα.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Της ήρθε αυθόρμητα να μου κάνει πρόταση γάμου κι εγώ εκείνη την ώρα σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα καθόλου, της έχω πει ότι εμένα μου αρέσει η σύντροφός μου να με διεκδικεί, να έχει τσαμπουκά και να συμπεριφέρεται σαν άνδρας. Είναι γελοίοι, πραγματικά νευριάζω πάρα πολύ με αυτό το πράγμα.

Ακούγονται βέβαια πάρα πολλά γιατί έχω βγάλει μια άλλη εικόνα στον κόσμο, την εικόνα του metrosexual (όταν ένας άνδρας προσέχει πολύ την εικόνα του) έχουν ακουστεί πολλά, αν είμαι γκέι, στρέιτ, δεν έχω κανένα θέμα να μιλάω γι’ αυτά. Είμαστε στο 2022 κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά είμαι και θέλω εγώ».

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η σχέση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τη Νάνσυ

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, όταν αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με μια κοπέλα από την Αγγλία τη Νάνσυ. Πρώτα ήρθαν τα καυτά φιλιά και τα χάδια(δείτε βίντεο), ενώ στη συνέχεια η καλή του, του έκανε και πρόταση γάμου στον αέρα. Αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης του Survivor επανήλθε με δηλώσεις του στην «Super Κατερίνα», και αποκάλυψε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σε αυτήν την ''φλογερή'' σχέση.

Πριν από τη Νάνσυ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε αποκαλύψει πως ήταν σε σχέση με τραγουδιστή, γνωστό όνομα της πίστας, με τον οποίο μάλιστα ήταν μαζί και τρία χρόνια. Ωστόσο όπως μαρτυρά και η νέα του συνέντευξη η Νάνσυ ήταν η γυναίκα που κατάφερε να βρει τα κουμπιά του και να τον κάνει δικό της, σε μια σχέση που τώρα αρχίζει και αναμένεται να κρατήσει...

Είπε στην κάμερα του Alpha:

«Μου έδωσε πάρε πολύ αγάπη τις λίγες αυτές μέρες. Τελικά υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας. Έχουμε μία κανονική σχέση όπως όλος ο κόσμος, είμαι 50% ερωτευμένος, δέχτηκα την πρόταση γάμου αλλά της εξήγησα ότι επειδή είναι πρόσφατο όλο αυτό για μένα, θέλω να δω πράξεις», είπε αρχικά.

«Με ενοχλεί που λένε ότι αυτός ο έρωτας δεν είναι αληθινός. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάντα πάνω μου οπότε δεν θα μου έκανε κάποια πρόταση γάμου στον αέρα και εγώ θα έλεγα ναι», ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Και προσθέτει: «Έχει βρει το ευαίσθητο σημείο μου και με ελκύει πάρα πολύ σαν άντρας. Θα φύγω Λονδίνο για να τη δω και όλοι περιμένουν τα “Εμμανουηλάκια” να γεννηθούν».