Έτοιμοι να γίνουν γονείς ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη - «Γι' αυτό παντρεύονται δύο άνθρωποι»

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτοιμοι να γίνουν γονείς ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη - «Γι' αυτό παντρεύονται δύο άνθρωποι»

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο Ηλίας Βρεττός και η αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ βίντεο από τον πρώτο τους χορό στο γλέντι) και με αυτό τον τρόπο επισφράγισαν την αγάπη τους.

Το πρωί της Τετάρτης 19/10, ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και, όπως είναι επόμενο μετά από αυτό το βήμα στη σχέση τους, ρωτήθηκε για την επιθυμία του ζευγαριού να γίνουν γονείς. Ο ίδιος απάντησε, λοιπόν, πως θα το ήθελε πολύ, γι' αυτό άλλωστε ανέβηκε και τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού για την δημιουργία οικογένειας με την Αναστασία Δεληγιάννη

«Θα το ήθελα πάρα πολύ. Νομίζω ότι γι' αυτό παντρεύονται δύο άνθρωποι, για να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Εύχομαι να μας αξιώσει ο θεός να κάνουμε παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Το ταξίδι του μέλιτος του ζευγαριού

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν τόσο ο Ηλίας Βρεττός όσο και η Αναστασία Δεληγιάννη μετά από τον λαμπερό γάμο που έκαναν την Κύμη -δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους. Συγκεκριμένα, ο διάσημος τραγουδιστής και η αγαπημένη του ξεκίνησαν τον μήνα του μέλιτος με έναν άκρως εντυπωσιακό προορισμό καθώς ήταν η Νέα Υόρκη.

Φυσικά, και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε διάφορες πόλεις, γεμίζοντας με μοναδικές εμπειρίες και στιγμές. Μεταξύ άλλων άλλων, επισκέφθηκαν το Magic Kindom Park, ένα θεματικό πάρκο στο Bay Lake της Φλόριντα, θέλοντας να γίνουν για λίγο και πάλι παιδιά.