«Σαν σμέρνες...» - Αδιανόητο ξέσπασμα από την Σοφία Λεοντίτση για τα χυδαία σχόλια που δέχεται μετά την γέννα

«Κρίμα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Σοφία Λεοντίτση
Instagram / Σοφία Λεοντίτση

Η Σοφία Λεοντίτση, λίγες μόλις ημέρες πριν, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της (δείτε εδώ την ανάρτησή της μέσα από το μαιευτήριο) και από την πρώτη στιγμή άρχισε να δέχεται αρνητικά σχόλια και μηνύματα που την έβγαλαν εκτός εαυτού.

Την Τετάρτη 19/10 δέχθηκε άλλο ένα τέτοιο σχόλιο, το οποίο όμως της έδωσε την αφορμή να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό το ζήτημα και να εξηγήσει πως δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί ένας άνθρωπος μπαίνει στη διαδικασία να γράψει τόσο χυδαία πράγματα σε μία άλλη γυναίκα που διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και μόλις έχει γεννήσει.

Έξαλλη η Σοφία Λεοντίτση με τα σχόλια που δέχεται στο Instagram

«Εδώ μια άλλη κοπέλα από άλλο προφίλ που είχε κάνει κι έφαγε μπλοκ, είπε να κάνει κι άλλο ένα για να βρίσει κι απ' αυτό. Και γενικά, από τη μέρα που γέννησα, ξαφνικά και με τεράστιο μένος στο πρόσωπό μου, σβήνω κάθε μέρα τουλάχιστον 10 τέτοια σχόλια. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν, ότι το να είναι κάποιος επιτυχημένος, ευτυχισμένος και ό,τι άλλο καλό, ενοχλεί πολύ», έγραψε σε δημοσίευσή της.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Σαν σμέρνες σε φάση μιας γυναίκας που είναι λεχώνα, πέφτουν πάνω της με αηδιαστικά σχόλια για να πετύχουν τι; Εγώ θα συνεχίσω να έχω άντρα, παιδιά, φίλους και ανθρώπους να με αγαπούν. Εσείς; Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σοφία Λεοντίτση ανάρτηση
Instagram / Σοφία Λεοντίτση

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο της

Η Σοφία Λεοντίτση ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, του δημαρχείου για να είμαστε ακριβείς, και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Τόλη Χριστοφοράκη. Όλα έγιναν σχετικά κρυφά, καθώς μέχρι και η ανακοίνωση του γεγονότος έγινε την τελευταία στιγμή, ενώ στην τελετή ήταν μαζί τους λίγοι και καλοί.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε βήμα βήμα όλα όσα έγιναν, από τη στιγμή που η νύφη έφτασε με το πουπουλένιο της φόρεμα κρατώντας τον γιο της από το χέρι, μέχρι και τη στιγμή που "έπεσαν" οι υπογραφές και το ζευγάρι έγινε "ένα". Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους μαρτυρούν τα συναισθήματά τους και εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Μάλιστα, ο γιος της πρώην παίκτριας του My Style Rocks ήταν δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια και αποχώρησαν οι τρεις τους ενωμένοι από τον χώρο, σαν να πανηγύριζαν μία νίκη που κατάφεραν να πετύχουν.

Σοφία Λεοντίτση - γιος

Σοφία Λεοντίτση - γάμος

Σοφία Λεοντίτση

Παντρεύτηκε η Σοφία Λεοντίτση

Σοφία Λεοντίτση - Χριστοφοράκης - γάμος

Σοφία Λεοντίτση - γάμος

Σοφία Λεοντίτση - Τόλης Χριστοφοράκης

Τόλης Χριστοφοράκης - Σοφία Λεοντίτση