«Η Ελένη Φουρέιρα είναι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αρσενάκου για την τραγουδίστρια μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Τι συμβαίνει πραγματικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η Ελένη Φουρέιρα είναι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αρσενάκου για την τραγουδίστρια μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Ο Γιώργος Αρσενάκος, το πρωί της Τετάρτης 19/10, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και προχώρησε σε δηλώσεις για την Ελένη Φουρέιρα και τις φήμες σχετικά με την εγκυμοσύνη της, αλλά και για το περιστατικό στα βραβεία MAD για το οποίο είχε δεχθεί πολύ επικριτικά σχόλια, μαζί με την Ζόζεφιν.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε, σχετικά με την αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία ακύρωσε τις συναυλίες της το καλοκαίρι, πως δεν μπορεί να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, διότι δεν είναι αυτή η αρμοδιότητά του, όμως για το σκηνικό που συνέβη πριν λίγους μήνες, εξήγησε πως πράγματι ήταν λανθασμένη η κίνησή του.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Αρσενάκου για την Ελένη Φουρέιρα

«Η Ελένη Φουρέιρα έχω να πω πως είναι στην πιο δημιουργική της φάση. Κυκλοφορεί την μια επιτυχία μετά την άλλη και σε αυτή τη φάση ετοιμάζει την περιοδεία που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Η καλοκαιρινή της περιοδεία ακυρώθηκε γιατί είχε ένα θέμα υγεία», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι εδώ για να απαντήσω για τα επαγγελματικά της θέματα. Ότι θέλετε για τα επαγγελματικά της θέματα μπορώ να τα απαντήσω. Για τα προσωπικά απαντάει η ίδια για τον εαυτό της».

«Σε σχέση με το περιστατικό στα βραβεία του MAD θεωρώ ότι έχει δίκιο ο κόσμος. Είναι σωστά τα σχόλια που έκαναν ότι ήταν μια λάθος χειρονομία, μια λάθος κίνηση. Βεβαίως και δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι να παραδεχτώ όταν κάπου κάνω λάθος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Και κατέληξε: «Εκείνη τη βραδιά κανείς δεν ξέρει και δεν είναι δουλειά του κόσμου να ξέρει τι ένταση είχαμε και τι δυσκολία τραβήξαμε και τι έπρεπε να κάνουμε. Οπότε όλος αυτός ο εκνευρισμός, το να βγαίνει σε μια χειρονομία, ναι ήταν λάθος».

Το σχόλιο για το μωρό κάτω από τις νέες φωτογραφίες της τραγουδίστριας

Φήμες εδώ και αρκετούς μήνες θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της με τον καρπό του έρωτά της, από τον Αλμπέρτο Μποτία. Και οι δυο ωστόσο, τηρούν σιγή ιχθύος επί του θέματος (δείτε εδώ τι έκανε στην μαιευτική κλινική ΡΕΑ η τραγουδίστρια). Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, κάθε ανάρτηση της τραγουδίστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης.

Οι followers κάτω από κάθε της φωτογραφία ψάχνουν να βρουν την φουσκωμένη κοιλίτσα ή και όχι! Κάποιοι δίνουν ήδη τις ευχές τους για το ευχάριστο συμβάν ενώ κάποιοι άλλοι εξοργίζονται με την αδιακρισία του κόσμου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών η τελευταία ανάρτηση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα πριν από λίγες ώρες.

ελένη φουρέιρα

ελένη φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία

ελένη φουρέιρα εγκυμοσύνηελένη φουρέιρα instagramελένη φουρέιρα tips στιλιστικά

Το σχόλιο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

εγκυμοσύνη ελένης φουρέιρα