«Έκλαψα κι εγώ, λύγισα...» - Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση την ώρα που θήλαζε το νεογέννητο μωρό της

«Τίποτε δεν είναι μόνο εύκολο ή μόνο δύσκολο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Σοφία Λεοντίτση
Instagram / Σοφία Λεοντίτση

Η Σοφία Λεοντίτση πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο) και λίγο διάστημα αργότερα έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Έκτοτε μοιράζεται πολλές στιγμές της από την καθημερινότητά τους στα social media και παρουσιάζει την νέα εικόνα της ως μαμά δύο παιδιών.

Την Πέμπτη 20/10, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ακόμη φωτογραφία της, την ώρα που θήλαζε το νεογέννητο μωρό της και θέλησε να μιλήσει για τις δυσκολίες που βιώνουν όλες οι μαμάδες εκεί έξω, τονίζοντας πως όλα αξίζουν στο τέλος.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση την ώρα που θήλαζε

«Τίποτε δεν είναι μόνο εύκολο ή μόνο δύσκολο! Βιώνω κι εγώ ότι βιώνετε πολλές μανούλες ή μέλλουσες μανούλες που μου στέλνετε μηνύματα! Έκλαψα κ εγώ λύγισα κ εγώ πόνεσα κ εγώ. Είναι όμως η πιο γλυκιά υπομονή που μπορεί να κάνει μια γυναίκα! Δεν θέλει φόβο και απόγνωση λοιπόν.

Την ευλογία στη ζωή σας να την απολαμβάνετε να μην την φοβάστε! Κάντε απλή τη ζωή σας και κυρίως κάντε μέχρι όσα αντέχετε για να είστε ευτυχισμένες!! Αυτό χρειάζονται τα παιδάκια σας πάνω απ' όλα! Έχετε καταφέρει το πιο δύσκολο να θυμάστε, το να είστε μαμά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σοφία Λεοντίτση θηλασμός
Instagram / Σοφία Λεοντίτση

Αδιανόητο ξέσπασμα από την Influencer για τα χυδαία σχόλια που δέχεται μετά την γέννα

Η Σοφία Λεοντίτση, λίγες μόλις ημέρες πριν, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της (δείτε εδώ την ανάρτησή της μέσα από το μαιευτήριο) και από την πρώτη στιγμή άρχισε να δέχεται αρνητικά σχόλια και μηνύματα που την έβγαλαν εκτός εαυτού.

Την Τετάρτη 19/10 δέχθηκε άλλο ένα τέτοιο σχόλιο, το οποίο όμως της έδωσε την αφορμή να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό το ζήτημα και να εξηγήσει πως δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί ένας άνθρωπος μπαίνει στη διαδικασία να γράψει τόσο χυδαία πράγματα σε μία άλλη γυναίκα που διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και μόλις έχει γεννήσει.

«Εδώ μια άλλη κοπέλα από άλλο προφίλ που είχε κάνει κι έφαγε μπλοκ, είπε να κάνει κι άλλο ένα για να βρίσει κι απ' αυτό. Και γενικά, από τη μέρα που γέννησα, ξαφνικά και με τεράστιο μένος στο πρόσωπό μου, σβήνω κάθε μέρα τουλάχιστον 10 τέτοια σχόλια. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν, ότι το να είναι κάποιος επιτυχημένος, ευτυχισμένος και ό,τι άλλο καλό, ενοχλεί πολύ», έγραψε σε δημοσίευσή της.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Σαν σμέρνες σε φάση μιας γυναίκας που είναι λεχώνα, πέφτουν πάνω της με αηδιαστικά σχόλια για να πετύχουν τι; Εγώ θα συνεχίσω να έχω άντρα, παιδιά, φίλους και ανθρώπους να με αγαπούν. Εσείς; Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σοφία Λεοντίτση ανάρτηση