Χαμογελαστός & ευδιάθετος - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη μετά την δικαστική διαμάχη με την Χρηστίδου

Σε τι αναφέρθηκε ο γνωστός τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμογελαστός & ευδιάθετος - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη μετά την δικαστική διαμάχη με την Χρηστίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, με το πρώην ζευγάρι τον τελευταίο καιρό να βρίσκεται στα δικαστήρια για την διατροφή των παιδιών του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως δεν πλήρωσε την διατροφή των παιδιών τους για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να καταδικάζεται σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ωστόσο, ο ίδια για πρώτη φορά ζήτησε την συνεπιμέλεια των παιδιών τους, η οποία αν γίνει δεκτή από το δικαστήριο, αναμένεται να αλλάξουν όλα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Στο μεταξύ, κανείς από τους δύο δεν έχει αναφερθεί στο εν λόγω ζήτημα, παρά μόνο η παρουσιάστρια που κατά την διάρκεια της εκπομπής της προχώρησε σε μια φράση όλο νόημα και έμεινε εκεί χωρίς να μιλήσει περαιτέρω.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, μάλιστα, παραχώρησε και την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τα όλα όσα έγιναν με την πρώην σύζυγό του, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν. Ο ίδιος έκανε ένα flashback στα τραγούδια των Onirama που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο.

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη μετά την δικαστική διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου

Η τελευταία κοινή έξοδος Μαραντίνη και Χρηστίδου

Για χρόνια έδιναν την εικόνα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού. Ακόμα και μετά το διαζύγιό τους το 2019 δεν σταματήσαν οι κοινές εμφανίσεις τους, πάντα στο πλευρό των δύο γιων που έχουν αποκτήσει και έγιναν απόλυτη προτεραιότητά τους. Γι' αυτό και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η συνάντησή τους ως αντίδικοι στα δικαστήρια και η πρωτόδικη καταδίκη του τραγουδιστή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. To YOU ξετυλίγει το κουβάρι της μεταξύ τους σχέσης και τους λόγους που ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκαν από συνοδοιπόροι στη ζωή στις δύο πλευρές ενός ψυχρού πολέμου, καθώς και άλλες περιπτώσεις ζευγαριών που ξεκίνησαν όμορφα αλλά κατέληξαν στο... Εφετείο!

Από νωρίς η ατμόσφαιρα έξω από την Ευελπίδων ήταν ηλεκτρισμένη, με την παρουσιάστρια να μην κάνει καμία δήλωση σχετικά με την υπόθεση στις κάμερες (δείτε εδώ βίντεο) που περίμεναν και τον frontman των Onirama να δείχνει φανερά ενοχλημένος από τη δημοσιότητα που πήραν τα γεγονότα (δείτε εδώ αποκλειστικές του φωτογραφίες). Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε μέσα στην αίθουσα, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν σκληρά λόγια με επίκεντρο την οικονομική τους κατάσταση τα τελευταία χρόνια.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Κι όμως τίποτα δεν προμήνυε πως θα καταλήξουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι έκανε κοινές εμφανίσεις, συνήθως με αφορμή τις γιορτές και τα γενέθλια των γιων τους Φίλιππου-Ραφαήλ και Άγγελου-Μιχαήλ, δείχνοντας εν πάση περιπτώσει πως μπορεί να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην σχέση τους αλλά δεν υπήρξε κάτι παραπάνω να χωρίσουν. “Μηδένα προ του τέλους μακάριζε”, όμως, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός...

 Μαραντίνης Χρηστίδου

Χρηστίδου