«Είναι πιο πιθανό να βρω εγώ κοπέλα, παρά...» - Η ατάκα του Ουγγάρεζου που έκανε την Μενεγάκη να πέσει στα πατώματα

Ξεκαρδίστηκαν οι παρουσιαστές στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι πιο πιθανό να βρω εγώ κοπέλα, παρά...» - Η ατάκα του Ουγγάρεζου που έκανε την Μενεγάκη να πέσει στα πατώματα

Η παρέα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως έχει ταιριάξει απόλυτα και πως η χημεία μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από καλή, κάτι που επιβεβαιώθηκε και σήμερα 21/10. Συγκεκριμένα, με αφορμή ένα θέμα για τον νέο κύκλο της σειράς The Crown, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε ένα σχόλιο που έκανε τόσο την παρουσιάστρια όσο και τους συνεργάτες τους να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Το Crown ωχριά στην πραγματικότητα. Ο πρωθυπουργικός θώκος πάλι κενός στη Μεγάλη Βρετανία. Δηλαδή πραγματικά, είναι πιο πιθανό να βρω εγώ κοπέλα, παρά η Βρετανία πρωθυπουργό» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ και την πρόσφατη ενόχληση του με τις ερωτήσεις για την Ιλένια Ουίλιαμς), με την Ελένη Μενεγάκη να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Οι ατάκες συνεχίστηκαν, με εκείνον μάλιστα να πέφτει από τον καναπέ και την Ελένη Μενεγάκη να του συμπαραστέκεται και να πέφτει κι εκείνη κάτω.

Τα γέλια Μενεγάκη - Ουγγαρέζου στην εκπομπή

Οι σχέσεις των 2 παρουσιαστών

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τις εξελίξεις στο «Πρωινό» μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού. Ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει πολλά επί του θέματος, ωστόσο είπε πως αισθάνεται ευγνώμον που είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Προς το παρόν είναι διχασμένος ο δημοσιογραφικός χώρος γύρω από την αποχώρηση με άλλους να την επικροτούν για τη στάση της δεδομένων των συμπεριφορών που δέχτηκε(δείτε εδώ τα λόγια της Καινούργιου), ενώ άλλοι παίρνουν το μέρος του Λιάγκα(δείτε τα λόγια του Μικρούτσικου), λόγω του ότι ήταν μια συνεργάτιδα που δεν είχε επιλέξει ο ίδιος. O Ουγγαρέζος επέλεξε πάντως μια πιο ουδέτερη στάση.

Είπε στην κάμερα του «Happy Day» ο γνωστός παρουσιαστής:

«Δεν ξέρω παιδιά, αλήθεια. Δεν το είδα εγώ, τα διάβασα, δεν έχω ιδέα. Δεν θα έμπαινα σε ξένα χωράφια, ούτως ή άλλως. Ξέρετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου, αλλά όταν δεν ξέρω κάτι, λέω δεν ξέρω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα και Δούκισσα.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με Λιάγκα ή Σκορδά, εάν δεν ήταν στην Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Είναι πολύ περίεργη ερώτηση, δεν θα σου απαντήσω για τον απλούστατο λόγο ότι είμαι με την Ελένη. Αυτό είναι κάτι για το οποίο, κάθε πρωί που ξυπνάω, κάνω τον σταυρό μου και χαίρομαι πάρα πολύ.

Είναι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Ξέρω ότι αν δούλευα είτε με τον έναν είτε με τον άλλον, ξέρω πάρα πολύ καλά πώς να τους συμπληρώνω και θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Θα απολάμβανα να δουλέψω είτε με τον Γιώργο είτε με τη Φαίη».