"Φουσκώνουμε" - Η Τζούλια Αλεξανδράτου δείχνει την κοιλιά της φορώντας μόνο το κάτω της εσώρουχο και ένα φούτερ

Έτοιμη να γίνει μανούλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Μανούλα για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει σε λίγο καιρό η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της, ωστόσο σπάνιες φορές μας δείχνει τον σύντροφό της (δείτε εδώ ποιος είναι).

Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά, παρόλα αυτά φαίνεται πως δεν έχει πάει καθόλου κιλά, μιας και παραμένει αδύνατη και καλλίγραμμη. Μάλιστα, η Τζούλια Αλεξανδράτου επισκέφθηκε πριν από λίγες ώρες τον γιατρό προκειμένου να κάνει υπέρηχο και να δουν το μωράκι και μάλιστα μοιράστηκε κι ένα βίντεο από τον καθρέφτη του μπάνιου.

Όπως βλέπουμε, φοράει μόνο ένα φούτερ και το κάτω της εσώρουχο, γράφοντας χαρακτηριστικά "Φουσκώνουμε".

Το νέο βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ο πραγματικός λόγος που δεν μιλάει αναλυτικά για την εγκυμοσύνη της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου το 2002 βραβεύτηκε ως Miss Young σε ηλικία μόλις 16 ετών και ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006. Την περίοδο εκείνη αλλά και τα επόμενα χρόνια ήταν πρώτο όνομα παντού. Η ασύλληπτη ομορφιά της και η χάρη της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο δεν ήθελε να απασχολεί τα media κρατώντας χαμηλό προφίλ, ενώ για αρκετό καιρό έμενε στο εξωτερικό αφού παντρεύτηκε τον επιχειρηματία, Κριστιάν Καρπόζηλο, και είχε αποστασιοποιηθεί εντελώς από την δημοσιότητα και ότι την αφορούσε.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, ξεκίνησε να απασχολεί ξανά τα μέσα, αφού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Το πρώην μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες ως έγκυος και μας έχει σε λίγα στιγμιότυπα την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Ωστόσο, δεν θέλει να μιλάει πολύ για αυτή και αποκάλυψε το λόγο.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Onlyfans δε τη δείχνω δωρεάν».

Τζούλια Αλεξανδράτου onlyfans εγκυμοσύνη